9 hónapos baba hozzátáplálás?
Ma lett 9 hónapos a lányom
8kor kel, fél9kor reggeli. Kenyér +tojás/felvágott/uborka/sajt, mikor mi
Nem tízóraizunk
Delben ebéd, ugyan azt eszi mint mi. Elé kipakolom a falatokat, egyedül eszi
Uzsi vagy joghurt, vagy krétúró, vagy gyümölcs
Vacsira szintén azt eszi amit mi.
Elalváshoz vagy cicizik vagy nem.
Éjjel 1x kel cicizni.
Benn vagyok egy szeptemberi babas csoportban, ott a babák nagyon nagy része mar itt tart étkezésben.
Szerintem pont elèg szilàrdat eszik ìgy. Viszont a hippes vacakra nem biztos, hogy jò ràkapatni. Szereti, amit adsz neki, kaphatna mèg 1x az ebèdből vagy reggeliből.
Nincs megszabva, hogy mikor kell szilardat ennie egg gyereknek, ami nektek bevàlik, az jò neki.
Mert megszokja azt az édes vackot, azt majd rendes kajára baromi nehez lesz váltani egyrészt.
Másreszt ki tudja mi van benne 🤷♀️ nyilván gyerekeknek valo, meg stb. De akkor is
Nem az, hogy feltétlenül vacak - másik válaszoló vagyok -, de egy 9 hónaposnak semmi szüksége sem tejre, sem kakaóra, sem rizskeményítőre, sőt, ezek nem is ajánlottak még ennyi idősen.
Illetve, felesleges már 9 hónaposan hozzászokatni napi szinten az édességekhez, mert most formálódik az ízlése. Én a 14 hónaposomnak sem adok napi szinten "nasit".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!