Zéró cukros milli mia krem túrót adnátok 8 hós babának?
Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 10:43
1/23 anonim válasza:
Nem valò neki. Cukorhelyett édesìtőszeres. Ha krèmtúròt szeretnèl adni, akkor csinàlj inkàbb gyümölccsel èdesítettet sajàt magad.
4/23 Derjaderja válasza:
Nem, mert édesítőszeres. Előbb adnék cukrosat. De inkább csinálnék magam gyümölcsből.
5/23 anonim válasza:
Milyen édesítőszer van benne? A xilit, eritrit például teljesen természetes anyag, nem mesterségesen előállított vacak, úgyhogy én adnék.
6/23 anonim válasza:
Cukrosat sem, de édesítőszerest meg pláne nem adnék neki. Pár perc alatt otthon is elkészíthető.
7/23 anonim válasza:
Simán. Ennyi idősen már mindent evett amit mi.
8/23 anonim válasza:
Én nem adnám, de semmi baja nem lesz egy-egy alkalomtól.
Az én lányom kezdetektől azt ette, amit mi, de ilyesmit mi se eszünk, én is házilag készítem a túrókrémeket (nem nagy vaszisz, túró, akármilyen gyümölcs, vanília esetleg fahéj vagy ha olyanom van, zabpehely egy tálba és összekever, ha van turmixod, akkor még olyan krémes is lesz, mint a bolti, 2 perc alatt megvan, több is és olcsóbb is, mint készen venni). Vannak dolgok, amiket megveszek készen a boltban, de amit ennyire kis energiabefektetés házilag megcsinálni, annál azért elgondolkodom, hogy megéri-e. Túrórudit pl nem állnék neki itthon formázgatni meg csokiba mártani, de egy ilyen trutymót simán.
9/23 anonim válasza:
Miért pontozzátok le aki nem tömi cukorral a babáját?
10/23 anonim válasza:
Az édesitőszer sokkal ártalmasabb, mint a természetes cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!