Babám 9honapos lassan és kb naponta 1-2 Mini kanal pure ha lecsúszik neki. Darabkakat is próbáltam az sem megy jobban. Szopizik mellette. Mit próbálják h jobban egyen ?
Figyelt kérdés
2022. jún. 2. 16:35
1/6 anonim válasza:
Egyetek együtt, lássa, hogy ti esztek, legyen ez családi esemény. Ne menjen a tv, rádió, youtube. Beszélgessetek! Kapja azt amit ti, nyilván bababarát módon. Had játszon vele, tapicskolja, ízlelje! És ne stresszelj! Ha nem eszik, hát nem eszik. Bőven elég az anyatej. Majd szépen enni fog. Nyugi!
2/6 anonim válasza:
A darabok alatt mit értesz? Darabosabb ételt adsz neki kanállal?
Mi lenne ha elé tennéd a tányért, és hagynád hogy belemarkoljon az ételbe? Vagy oda adnád neki a kanalat hadd próbálja ő!
3/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok !
Már mindent is próbáltam . Nem megy neki soha tv vagy ilyenek .
A darabos puret és rendes kaja falatkákat is peobaltamy
Úgyis h elé rakom , úgyis h én adom a szájába . Egyszerűbb osszezarja a száját. Egyedül amit elragcsal az a pufi… :(
2022. jún. 2. 16:44
4/6 anonim válasza:
Az én lányom másfél éves koráig nem evett mennyiséget, de konkrétan tényleg alig került más a szájába az anyatejen kívül. Mivel hányásig öklendezett a pürétől, így mindig eléraktam darabosan. Azzal csócsált ugyan, de mennyiség nem ment sosem. Aztán valami kattant és azóta már a leves és folyós állatokat is szépen eszi magától. Sosem etettem, nem stresszeltem én sem, hogy miért nem eszik. Mostmár jól eszik
5/6 anonim válasza:
Próbálj pufit mártani pürébe, hátha lenyalja róla :-) Kiflivel, pirított kenyércsíkkal próbálkznék, az hasonlít leginkább a pufira.
6/6 anonim válasza:
Olvasd el Okos Timi könyvét (ebook) egyetek együtt, lássa, hogy esztek, hogy ez jó dolog, legyen lehetősége bekapcsolódni. Hagyd felfedezni, ismerkedni az ételekkel a saját tempójában. Nem a mennyiség a lényeg, hanem hogy élvezze az étkezést. Aztán majd jön az is, hogy egyre nyitottabb lesz, egyre többet fog enni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!