Gyumolcsos joghurtot ehet mar egy 9honapos baba?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl szivecske, danone, danonino fajtakra! Ami gyumolcsjoghurt!2022. máj. 20. 21:38
11/14 anonim válasza:
Vannak cukormentes yogobella joghurtok, azok elég finomak is, és van többféle ízben, azokat kisfiam nagyon szerette. Cukrosat nem adnék max heti 1-2*.
12/14 anonim válasza:
Tényleg nem kötözködni akarok, de valóban jobb lehet a cukormentes jogobella, mint a sima? A cukormentes a rengeteg szintetikus édesítőtől édes. Nem gondolom, hogy jobb lenne. A legjobb alternatíva a gyümölcs natúr joghurttal.
13/14 anonim válasza:
Kotozkodes helyett nézd meg mi van benne. Amit írtam abban semmilyen hozzaadott cukor, és édesítőszer sincs lényegében joghurt +gyümölcs. Mindenképpen jobb, mint a danonino azért ajánlottam, és finom is. Vannak édesítőszeres joghurtok is, de szerintem senki sem direkt azt ajanlana gyerekeknek.
14/14 anonim válasza:
En natúr görög joghurtot szoktam össze turmixolni különböző gyümölccsel, nálunk nagy kedvenc banánnal (az ad neki édességet) es fagyasztott nalnaval, zabbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!