Ha egy anyának anyatejes a babája,ha van teje,az mért költ tápszerre,és tej mellett azt is ad a babájának?
Lehet, van tej, csak kevés, pótolni kell. Mikor tápot adtam éjjelre, akkor aludta át az éjszakát. Szegény gyerek addig állandóan kelt, éhes maradt. Nappal sem vitte túlzásba az evést, szopizott és 10 perc után elfordult, végzett vagy megunta. Másik gyereknél nem volt ilyen gond, neki nem kellett táp, éjjel is jóllakott tejjel és visszaaludt. Ezer egy oka van.
Lehet, vki nem szeret szoptatni, ez van.
Nem azt mondanám, hogy jobban eltelít hanem, hogy abból többet eszik mielőtt bealszik és így később kell fel arra, hogy éhes de ez arra is igaz ha cumis üvegből kapja este az anyatejet. Mi szerencsések vagyunk mert nincs cumizavar nagyon szeret cicizni is de a cumisüveggel sincs baja és azért veszünk tápszert mert ha valakinek vigyáznia kell rá akkor egyszerűbb azt vinni mint a tejet főleg ebben a melegben. Vagy ha nincs kedvem fejni akkor kap azt nálunk napi egyszer apuka is etet vagy reggel vagy este hogy tudjak pihenni 🤷♀️ Az a egy doboz tápszer amit megeszik egy hónap alatt vagy több az nem sok.
Meg hát vannak sokan akik nem szeretnek vagy nem tudnak szoptatni mindenki maga tudja, hogy neki mi sok vagy mi nem, illetve van akinél beüt a cumizavar és 0-24 fejni és cumisüvegből adni a tejet nagyon sok energiát igényel.
Császáros vagyok, nem volt rögtön tejem.
1 doboz tápszert adtam neki 6 hónapos koráig összesen, de nagyon megnyugtató volt, hogy van táp, ha történne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!