Kukacos meggytől lesz valami baja a babának ?
9. Inkább vagyok karótnyelt p*csa mint pondrózabáló. Van itt egy szép kert nálunk tavasszal tele van hernyóval. Ha gondolod átjöhetsz jól lakni.
Nem értem miért kell egyből lealázni azt akinek más a véleménye. Ez annyira proli szokás. Főleg egy ilyen csipcsup ügyön.
A kukacoknak is több fajtája van, és van amelyiknek az ürüléke (amit természetesen rendszeresn ürítenek a gyümölcsök közé) elég fertőző.
Én nem adnám oda, és nem azért meg karótnyelt p..na vagyok, hanem van bennem egy alap igényesség az ételre, amit megeszek.
Nem a kukacot akarom direkt leturmixolni, hanem ha véletlen maradt volna benne akkor lehet e baj belőle. Friss gyümölcsben ha látom hogy van kukac, akkor nem eszem meg, vagy kivágom azt a részt, de pl a meggyes rétest megeszem, pedig biztos hogy abban is van kukac.
Nekem sincs fetisem a bio kajára,de falun lakom, szüleimnek nagy kertje van, és termesztünk benne minden félét. Nyáron meg teleraktam a hűtőt zöldséggel, gyümölccsel es még hússal is, mert tudtam hogy akkor fog elkezdődni a hozzátáplálás amikor tél lesz. Nyilván nem 100% bio, mert repülnek felettünk repülők is, meg a kúti vízben is ki tudja mi van, de példaul az almát nem fújattuk le azzal az anyaggal hogy eláljon es a csirkék sincsenek antibiotukummal tömve....stb. Nem vagyok a bolti ellen, de szerencsére megtehetem hogy hazait együnk.
Igazán jobb lett volna ha fel sem teszem a kérdést,nem gondoltam vegig, de azért köszi a válaszokat.
Ha a fáról fogjátok enni, és csak kiköpitek a magot, észre se veszitek, ha pár kukacot megesztek.
Semmi bajotok nem lesz tőle.
11. És ismét előtört belőled a karótnyelt pi... Legalább a szövegértéseden dolgozhatnál picit, Drága, mert a kérdés nem az volt, hogy adjon-e a kérdező hernyót ebédre a gyermekének...
Na de hagylak, mert ezt sem fogod megérteni.
Remélem a fujjogók azért megitták már a vasárnapi ebéd utáni kupica Domestosukat 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!