Konyakos meggytől semmi bajom nem lesz, igaz?
Kaptam konyakos meggyet, szeretnék belőle enni. Úgy gondolom semmi bajom nem lesz tőle, de azért biztonság kedvéért megkérdezem tőletek, hogy szabad-e.
Ti ettetek a terhességetek alatt?
Ettem. :)
Néha ittam egy deci barna sört is, vagy vörösbort, húú. :D (Jót tett a haskeményedéseknek).
Amikor bekerültem a kórházba mert a gyerkőc előbb óhajtott kibújni, 24 órán át intravénásan kaptam az alkoholt. Úgy mentünk a wc-re dülöngélve, mintha a kocsmából vánszorogtunk volna haza, a gurigás infúziós állványba kapaszkodva.
Nekem nem vált be, kaptam mást, de volt aki hetekig lógott az alkoholos csövön. Amikor kérdezte az egyik vizitnél a dokit, hogy nem árt-e ez a babának és hogy is van ez, mert a terhesség alatt azt hallgatjuk hogy semmi alkoholt nem szabad inni. A doki azt mondta, hogy mint orvos nem mondhatna ilyet, de a keményedésre a legjobb, ha a kismama bedönt egy felest.
Persze a rendszeres alkoholizálás árt a picinek, de néha pár szem konyakos meggytől semmi baja se lesz.
Szerintem is ehetsz:)Hmm most én is megkívántam:D
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!