Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mit adtok enni reggel este? A...

Mit adtok enni reggel este? A zabpelyhet gyümölccsel hogy készítitek pontosan lépésről-lépésre? 10hós

Figyelt kérdés

És milyen gyümölcsökkel?

A zabpelyhet mennyit főzitek és miben? Vízben vagy tápszerben?

A gyümit összetöritek villával , és kb mennyit kevertek bele?

Megköszönném a segítséget!

2022. jan. 22. 22:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

5ös: és a recept? A sima rizset megfőzöd vagy veszel rizsport?

Én csak a tejbe rizset ismerem, nem tudom milyen a rizskasa.

2022. jan. 24. 07:51
 12/18 A kérdező kommentje:

5: és cukrot teszel hozzá?

A részletek is érdekelnek , mert ha nem finom nem eszi meg a babám.

Köszi szépen

2022. jan. 24. 07:51
 13/18 A kérdező kommentje:

6:os

Zoldsegpuret honnan veszel, vagy hogyan készíted el házilag? Megfőzöd a zöldséget, és megreszeled?

Van ilyen fagyasztottba?

2022. jan. 24. 07:54
 14/18 A kérdező kommentje:

8-10elhiszem hogy csodálkozol mert tudnia kellene de nem az öesetében . Sajnos majdnem 9hós volt amikor felvágták a nyelvét , nagyon le volt tapadva, sokat kinlódtam, fogalmam sem volt neki miért nem megy az evés. Félenyelt gyakran stb.

Ezért nem megy neki, idő kell és belejön.

2022. jan. 24. 08:03
 15/18 A kérdező kommentje:
félrenyelt-javitás.
2022. jan. 24. 08:04
 16/18 anonim ***** válasza:

5 vagyok. A Milupának van natúr rizskásája, amihez csak forróvíz kell, besűrűsödik egyből.

Cukrot?? Egy babának? Nem. Gyümölcs elég édes.

2022. jan. 24. 08:19
 17/18 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Aha, jól megfőzöm/megsütöm és leturmixolom, vagy villával szétnyomkodom (nálunk most már elég így), vagy veszek üveges bébiételt, mikor mire van idő. Pl. borsót nem paszírozgatok, az mindig üveges :D Cukrot szerintem se tegyél egyelőre bele és sót se. 9 hónaposan már lehet amúgy fűszerekkel kísérletezni, fahéj, bazsalikom, fokhagyma, hagyma, kapor, stb...persze azt is kicsiben.
2022. jan. 24. 10:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, te mindenben ennyire fogalmatlan vagy?
2022. jan. 24. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!