Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hozzátáplálás ? Hogyan tárolha...

Hozzátáplálás ? Hogyan tárolhatom az ételeket ?

Figyelt kérdés
Fiam 5,5 hónapos. 4 hónapos koráig tudtam szoptatni+kapott tápszeres pótlást. Most kezdtem el vele a kostoltatást, első körben főtt krumplit nyomtam össze, kevertem hozzá egy kis vizet. Persze csak ici-pici mennyiség fogyott, szinte semmi. Az erdekelne, hogy a fött krumplit összenyomva, tárolóedényben, hűtőben, felhasználhatom másnap is ? Vagy inkább fözzek újra holnap frisset ? Nagyon elveszett vagyok még :(
2021. nov. 18. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem semmi baja nem lesz, ha elteszed holnapra. :)
2021. nov. 18. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Persze. Amíg te megennéd, addig a babádnak is adhatod
2021. nov. 18. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig két napig adom ugyanazt, mert egynapi adagot szinte lehetetlen főzni :) Egy kis zárható fedelű ételtárolóban van másnapig a kaja.
2021. nov. 18. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A védőnő mondta, hogy 2-3 napig simán elvan a hűtőben. Persze csak az amibe nem evett bele.
2021. nov. 18. 21:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2021. nov. 19. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!