Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hurkát lehet adni egy 1,5...

Hurkát lehet adni egy 1,5 éves gyereknek?

Figyelt kérdés
Eddig még nem mertem, de mivel már többnyire azt eszi, amit mi, úgy gondoltam, kaphatna már belőle. Valahol viszont olvastam, hogy 2 éves kor alatt inkább ne. Tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi. Köszönöm!
2021. okt. 13. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, minden hőkezelt benne, miért ne ehetné?
2021. okt. 13. 12:17
 2/9 A kérdező kommentje:
A fűszerezés miatt nem ajánlják. Egyébként házi hurkáról van szó, tehát adalékanyag nincs benne, viszont azért az alapfűszerek természetesen benne vannak.
2021. okt. 13. 12:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt eszi, amit ti, akkor hozzá van szokva a fűszerekhez. Semmi baja nem lesz. Ha mégis azt látod, hogy megterhelte a gyomrát, akkor legközelebb nem adsz neki.
2021. okt. 13. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk csípős fűszeren kívül mindent afok a gyereknek. Adnék hurkát ha lenne a környéken elérhető, finom. Bár nem ízlene neki, ismerem annyira.
2021. okt. 13. 12:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
13 hónapos a lányom, holnapra tervezek éppen hurkát sütni. Mindent eszik már, nem gondolom, hogy pont ezt ne ehetné. A fiam is evett anno.
2021. okt. 13. 12:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

10hós korától ugyan azt eszi, mint mi. Hurkát is.

(4 hósan kezdtük)

2021. okt. 13. 12:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze

Bár nekem a 3 éves sem eszi meg..

2021. okt. 13. 12:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a hasznos tanácsokat! 😊
2021. okt. 13. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Épp hétvégén történt, 14 hós unokaöcsémnek adtak kicsit sógornőmék szívbaj nélkül, ráadásul mindkét szülő orvos. Semmi baja nem is lett, pedig ők külföldiek, mondhatni nem a magyar fűszerezésen nőtt fel a gyerek. Igaz, nem is volt se csípős, se szétfűszerezve (pld. túl borsos, stb.).

Szóval próbálni lehet nyugodtan. :)

2021. okt. 13. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!