Tapasztalt blw-s anyukák segítenének? Bővebben lent
Kislányom 8hónapos múlt
1,5 hónapja kezdtük a hozzátáplálást blwvel. Az elején szépen "evett", csippentett és egész sok a pocakba is jutott
Viszont mostanában a kedves úgy döntött, hogy márpedig az ő kezei tiszták maradnak, így csak azt eszi meg kézzel amivel nem tudja összekenni magát (pékárúk, buláta, babacsinta stb..)
Ez kb 1hete megy így, így az ebédet (legyen az bármi) előretöltött kanállal eszi. A gyümölcsöket (ami mancsos pl barack) pedig úgy, hogy én fogom a gerezdet ő pedig a kezemet és úgy húzza a szájához
Volt még így valaki? Ez nagy "baj"?
Igen kiszolgáltatott, hisz ha nem teszem elé az ételt bizony éhen marad
DE ha már előtte van, akkor el tudja dönteni mit szeretne enni, mit kíván jobban, és mikor elég esetleg kér-e még
Én hozzásegítem a gyerekem az önállósághoz, és büszke vagyok rá, hogy milyen szépen tud enni
Amíg mem ismersh egy módszert, és nem látsz mögé a dolgoknak, kérlek ne szóld le
A baj, hogy akik itt leszólják a módszert, azok nem is igazán értik ezt az egészet:D
De igen az összes blw-s anya amügy szektás és direkt kínozzuk a büdös kölköket
Azért szültük őket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!