Tapasztalt blw-s anyukák segítenének? Bővebben lent
Kislányom 8hónapos múlt
1,5 hónapja kezdtük a hozzátáplálást blwvel. Az elején szépen "evett", csippentett és egész sok a pocakba is jutott
Viszont mostanában a kedves úgy döntött, hogy márpedig az ő kezei tiszták maradnak, így csak azt eszi meg kézzel amivel nem tudja összekenni magát (pékárúk, buláta, babacsinta stb..)
Ez kb 1hete megy így, így az ebédet (legyen az bármi) előretöltött kanállal eszi. A gyümölcsöket (ami mancsos pl barack) pedig úgy, hogy én fogom a gerezdet ő pedig a kezemet és úgy húzza a szájához
Volt még így valaki? Ez nagy "baj"?
Nem, nem új "fantázia név"
A blw egy hozzátáplálási mód
És pont az a lényeg, hogy NEM etetem a gyereket
Azt és annyit eszik amennyit jónak lát
Nem baj, csak én/mi ezt választottuk
Nem pürézek és nem etetek
Alaposan utána olvastam a blw_nek és magaménak éreztem az elejétől
A lányom is együtt működő volt így maradtunk is ennél
Szóval nem baj ha etet az ember, csak az már nem blw
Nàlunk zökkenőmentesen ment a BLW, ugyhogy csak elmèleti tanàcsot tudok adni.
Szerintem az előretöltött kanàllal semmi gond, amìg sajàt maga fogja. A gyümölcsöt felszúrnàm valamira, ami nem veszèlyes-pl. egy hàzi fagyi kèszlet pàlcàjàra-ès akkor a ,,nyelènèl" fogva tarthatja.
Nálunk is volt ilyen időszak, így hamar tanult meg evőeszközzel enni. Előretöltött kanál teljesen jó. Én időnként adtam neki maszatos dolgokat, hogy lássam, vevő-e rá. Banánt, almát, szőlőt (stb) ette, de mondjuk barackot nem, így azt attam neki pürésítve kásában.
Szóval ez nem baj egyáltalán. :)
Olyan korszak is volt, hogy szinte nem evett semmit, max 2-2 harapást egész nap, én hagytam ilyenkor. Mostmár jó sokat eszik, jó étvágyú, nem válogatós (20 hónapos).
A villát ő is használja, de a gyümölcsöket nem hajlandó úgy elfogadni, hogy bármire is felszúrom
Kedves 7es
Kérlek fejtsd ki miért is életveszélyes baromság a blw:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!