Adtok delutan gyümölcsöt a nyolc honapos babanak?
Figyelt kérdés
Lehet buta kerdes ne haragudjatok, elsö gyerekes fiatal edesanya vagyok. Eddig felvaltva adtam a kislanyomnak tejpepet vagy gyümölcsöt delutan/estefele. Nem tudtam, hogy nem szabad. Vedönö itt nincs. Köszönöm a valaszokat2021. szept. 3. 15:24
11/15 anonim válasza:
Mi baja lenne mit mond?
Ilyenkor már 4-szer evett a fiam, pedig 6 hónaposan kezdtem vele.
Nyilván kapott gyümölcsöt is délután.
Főleg, hogy jellemzően mi is akkor esszük.
12/15 anonim válasza:
8hónapos blw-s baba a kislányom
6,5 hónapos kora óta eszik
MINDENT
Tehát
Igen, uzsira kap gyümölcsöt (mert az uzsi nálunk mindig gyümölcs, a tízóraival együtt)
A babádnak pedig nem lesz baja, mondjuk kiváncsi lennék az ismerős magyarázatára, higy mégis, miért lenne beteg a baba😅
13/15 A kérdező kommentje:
Mert a gyümölcs savas es ejjel a gypmorban fermentalodik. Meg rohad ejjel a gyomraban es hasfajast okoz. En öszinte leszek adok delutan 5 6 kor is gyümölcsöt ha keri. Ki hasznalom a jo idöt sokat jarok vele a parkba, viszem a kis üveg reszelömet es reszelek almat barackot neki aztan meg eszi a friss levegön. Sose gondoltam bele hogy bajt okoznek nele
2021. szept. 3. 22:06
14/15 anonim válasza:
Mert nem okozol.
Viszont lassan adhatnál reszeletlen gyümit, hogy gyakorolja a rágást.
15/15 anonim válasza:
Délutánra mivel dúsítjátok a gyümit? Az jó, ha zabot, kölest, kuszkusz, búzadarát is teszek bele?
Este még vacsira mit szoktatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!