3 esetleg 3.5 hónaposan kezdte a hozzátáplálást? Mivel kezdtétek?
Figyelt kérdés
Milyen ütemben és adagokban haladtatok? Táblázatot követtetek?2021. márc. 22. 06:17
31/36 anonim válasza:
Utolsó, en mar ezt le se mertem írni 🤷🙄
32/36 anonim válasza:
27, normális vagy? A tápszer vitaminokkal, és extra tápanyaggal és zsírral dúsított, módosított tehéntej. Még 200 éve is tudták (akkor ugye sima tej volt), hogy a babáknak tej kell. A háziorvosod meg, ha tápszer helyett ezt javasolta adja vissza a diplomáját, te meg szégyelld magad.
33/36 anonim válasza:
32!
Nem szégellem, miért tenném?!
Anyatejes volt, annyi hogy elkezdtük a hozzátáplálast napi 1x. Olvass már kicsit vissza...
Nem azt írtam, hogy csak kajával tömtem. Mellette igen is szoltattam, amennyit tudtam. Emellé miért kellett volna tápszer?! Szegyelld magad te, a vádaskodásod miatt
34/36 anonim válasza:
Azért szégyelld magad mert korán kezdted a hozzátáplálást, csak azért mert élből elutasítod a tápszert, ami egy kissebb babának a legmegfelelőbb pótlás. Hihetetlen, hogy nem látod mennyi butaságot hordasz össze. Ez egy védekező mechanizmus részedről, hogy ne kelljen elismerni, hogy hibáztál.
35/36 anonim válasza:
Oké visszább olvastam, te most miért is vitázol? A kérdező 3-3,5 hónapos hozzátáplálási tervét kritizáljuk, te 4 hónaposan kezdted, ami a minimum javasolt kor, szóval miért vitázol nem értem.
36/36 anonim válasza:
Milyen érdekes a legujabb kutatások meg pont azt állítják, a túl késői hozzá táplálás okozhat étel allergiát... És hogy érdemes a glutént is mielőbb bevezetni.
Nyilván nem 3 hónaposan, de az sem normális hogy 10 hónaposba még nem kapott. Az emésztő rendszerük gondolom akkor fejlődik, és ha túl későn kap pl glutént már nem tud úgy alkalmazkodni hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!