Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 3 esetleg 3.5 hónaposan...

3 esetleg 3.5 hónaposan kezdte a hozzátáplálást? Mivel kezdtétek?

Figyelt kérdés
Milyen ütemben és adagokban haladtatok? Táblázatot követtetek?

2021. márc. 22. 06:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
79%

Ez pont olyna mint a vigi terhesen. Szívjad csak hiszen nekem se lett bajom meg xy-nak se pedig anyánk végig szívta.

Bajt okozHAT. Nem feltétlenül, de normális ember a lehetőséget is próbálja elkerülni.

2021. márc. 22. 07:10
 12/36 anonim ***** válasza:
75%
Vigi=cigi
2021. márc. 22. 07:16
 13/36 anonim ***** válasza:
57%
10. Válaszoló ; szeretem ezt a dumát, hogy régen is kaptunk nem lett semmi bajunk. Nem a köd*ászt, csak éppen nem tudod hogy a korai hozzátaplalas miatt. Szerinted az normális hogy régen a babák simán kaptak a grízes tehentejet pl ?
2021. márc. 22. 07:17
 14/36 anonim ***** válasza:
74%

17 hét alatt sehol se ajánlják, miért erőlteted? Tápszeres és drága a tápszer, vagy unatkozol? Csak szólok, a hozzátáplálás nem izgalmas és érdekes, hanem egyenlő a folyamatos takarítással.

Legalább várd ki a hivatalos ajánlást, azzal legalább nem ártasz. Lehet mariska gyerekének nem lett baja a másiknak meg 10 féle intoleranciája van.

Engem 3 hónaposan kezdtek el hozzátáplálni, emésztésem borzalmas, volt hasnyálmirigy gyulladásom is és borzasztó érzékeny gyomrom, laktóz intoleranciám, és alapból rossz étkezési szokásokat alakítottak ki bennem már gyerekként.

Testvérem az a mindenre allergiás fajta ember, neki is akkor kezdték meg a hozzátáplálást.

Kérlek gondold át. Miért kockáztatni, hogy talán lesz belőle baj, talán nem?

Anyám is veregeti a saját vállát, hogy ő milyen jól csinálta, nem neki megy a hasa mindentől, és megy át rajta az étel emésztetlenül.

2021. márc. 22. 07:20
 15/36 anonim ***** válasza:
85%
#10 en feles tejet kaptam 4hos koromtol, ocsem is. Fele viz-fele tej. Tejerzekeny vagyok, ocsem is. De valoban, csak akkor megy a hasam ha telibe iszok 1dlt, szoval vegulis nem annyira gaz..., mindkettonk durvan aknes volt evekig, mire rajottunk🤪
2021. márc. 22. 07:25
 16/36 A kérdező kommentje:
a babóca a legdrágább tápszert kapja amire nincs támogatás... nem a pénz a mérvadó... ahogy bio barack, alma sem olcsó
2021. márc. 22. 07:35
 17/36 anonim ***** válasza:
86%
Többet ártasz neki azzal, hogy korán hozzátáplálod, mintha sima mezei tápszert kapna, és a megfelelő időben sima bolti almát. Ne verjed már emiatt a melled, épp úgy akarsz dönteni, hogy kockáztatod azt, hogy tönkre megy az emésztése.
2021. márc. 22. 07:38
 18/36 anonim ***** válasza:
93%

Én is a hamarabb kezdjük el párti anyuka vagyok, de a 4hónapot azért kivártam...

Nálunk az alma pl hasfájást okozott, ahogy a krumpli is. Így mi répával és barackkal kezdtünk.

2021. márc. 22. 07:53
 19/36 anonim ***** válasza:
66%
Magyarázd már el nekem, miért jó siettetni ezt?
2021. márc. 22. 08:00
 20/36 anonim ***** válasza:
47%

Nem siettettük el egyáltalán...

3hós kora óta kinézte a szánkból a kaját. Ha ettem, szabályosan nyelt közben. Haziorvos javaslatára kezdtük el, mert 4hónapos korában értek pont az idény gyümölcsök, vétek lett volna kihagyni. Teljesen meg volt érve a hozzátáplálashoz. Az első pillanattól nyelte ügyesen, nem löködte ki. Mivel brutál mozgekony gyerek volt már akkor is (3hós korában már hasról hátra meg vissza forgott, 4hósan már ezzel a szobát is bejárta) a tej kevés volt neki. Óránként szoptathattam volna. Tápszert eszem ágában nem volt adni neki, így belevágtunk.

1pillanatra sem bántam meg.

18#

2021. márc. 22. 08:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!