3 esetleg 3.5 hónaposan kezdte a hozzátáplálást? Mivel kezdtétek?
Ez pont olyna mint a vigi terhesen. Szívjad csak hiszen nekem se lett bajom meg xy-nak se pedig anyánk végig szívta.
Bajt okozHAT. Nem feltétlenül, de normális ember a lehetőséget is próbálja elkerülni.
17 hét alatt sehol se ajánlják, miért erőlteted? Tápszeres és drága a tápszer, vagy unatkozol? Csak szólok, a hozzátáplálás nem izgalmas és érdekes, hanem egyenlő a folyamatos takarítással.
Legalább várd ki a hivatalos ajánlást, azzal legalább nem ártasz. Lehet mariska gyerekének nem lett baja a másiknak meg 10 féle intoleranciája van.
Engem 3 hónaposan kezdtek el hozzátáplálni, emésztésem borzalmas, volt hasnyálmirigy gyulladásom is és borzasztó érzékeny gyomrom, laktóz intoleranciám, és alapból rossz étkezési szokásokat alakítottak ki bennem már gyerekként.
Testvérem az a mindenre allergiás fajta ember, neki is akkor kezdték meg a hozzátáplálást.
Kérlek gondold át. Miért kockáztatni, hogy talán lesz belőle baj, talán nem?
Anyám is veregeti a saját vállát, hogy ő milyen jól csinálta, nem neki megy a hasa mindentől, és megy át rajta az étel emésztetlenül.
Én is a hamarabb kezdjük el párti anyuka vagyok, de a 4hónapot azért kivártam...
Nálunk az alma pl hasfájást okozott, ahogy a krumpli is. Így mi répával és barackkal kezdtünk.
Nem siettettük el egyáltalán...
3hós kora óta kinézte a szánkból a kaját. Ha ettem, szabályosan nyelt közben. Haziorvos javaslatára kezdtük el, mert 4hónapos korában értek pont az idény gyümölcsök, vétek lett volna kihagyni. Teljesen meg volt érve a hozzátáplálashoz. Az első pillanattól nyelte ügyesen, nem löködte ki. Mivel brutál mozgekony gyerek volt már akkor is (3hós korában már hasról hátra meg vissza forgott, 4hósan már ezzel a szobát is bejárta) a tej kevés volt neki. Óránként szoptathattam volna. Tápszert eszem ágában nem volt adni neki, így belevágtunk.
1pillanatra sem bántam meg.
18#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!