Egy éves szülinapra milyen tortát, muffint, sütit ajánlotok?
1. Vagyok
Ne értsetek félre, nem lesz mindenmentes, csak csokit még nem akatok bevezetni a koffeintartalom miatt.
Magamnak is sajttortát szoktam kérni mikor süt valaki nekem szülinapomra, kb ez lesz a gyereknek is csak több piskótával, amiben lesz cukor meg a krémben is lesz. A piskóta azért lesz hangsúlyosabb, mert imádja a kenyeret csócsálni az meg hasonló.
Sima csoki torta volt, mi felnottek ezt szeretjuk.
A fiam nem evett belole, nagyon rossz evo volt. Elso szulinapjaig 3 fele zoldseget fogadott el, az is pure formaban.
Emiatt en nem vettem minden mentes tortat.
Babapiskóta rétegek közé natúr joghurttal elkevert banános gyümölcsöt tettem ( turmixolva) . Éjszakára betettem a hűtőbe, másnap uzsonnára megpuhult,összértek az ízek, isteni volt, nagyon ízlett az ünnepeltnek :) és nekünk is :) !
Egy éves szülinapja után pár héttel tudott először darabosabbat enni, így ez pont állagra is tetszett még akkor neki ahogy elkevertük a pohárkàjában :) .
Szép egyedi díszítést, marcipánokat tettünk rá köszöntés előtt, persze azokat mi ettük meg, de megnézegette :) .
Boldog szülinapot neki 😍!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!