Ti milyen tortát csináltatok 1. szülinapra?
Ezen a linken a 3.tortát. gesztenyés.
Natur gesztenyébol, tönkölyliszttel, ha jol emlékszem szójatejjel
Barackos túrótortát, babapiskótás alappal.
Egy falatot sem evett belőle a fiam, megkóstolta de nem ízlett neki. Minden hozzávaló be volt már vezetve.
Én tej és tojásmentes tortát csináltam (kakaósat na meg cukrosat, a cukor miatt volt is gond, mert nem 2 falatot evett - utólag kiderült, nem reflux miatt volt gond a gyümi, fruktóz felszìvódási zavara van) de tejallergiás és a tojást nem vezettem be, pontosabban a tojássárgája is hasfájást okozott. (Végül arra is allergiás lett)
A kicsi 11 hónapos, és tej-tojás-cukormentes torta a terv, mivel a nagyobb is fog enni belőle. Fruktózosok, tejallergia is közös bennük, tojást meg csak a terhelés után akarom bevezetni, ami 2 hét múlva lesz.
Bevallom, normális esetben biztos nem adnék mindenmenteset. Talán a nagyon tejszìnes cukrászdaitól tartanék egyedül. Valami gyümölcsös lenne talán.
Amúgy nem ehetetlen a mindenmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!