Lehet csalánkiütéses allergiás reakciója a babámnak egy olyan sütemenénytől, aminek egy olyan felében volt mandula, amiből nem evett, de amit evett, az is csak pár morzsa volt?
Figyelt kérdés
11 hónapos. Most estére jöttek ki rajta, az egész feneke, foltok a combján, vádliján, karján. Más baja nincs, tényleg olyan, mint a csalánkiütés, kisebb és nagyobb duzzadt foltok.
Nagyon mérges vagyok, mert anyósom mindig a hátam mögött ad neki minden szart. 😠
Szerintetek ennyitől lehetnek? Volt valakinek ilyen?
2021. febr. 6. 22:36
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon vegyes jött... Meglátjuk mi lesz, remélem egyszeri volt. Hajnali négykor amikor kelt szopizni már semmi nem volt rajta szerencsére. Hétfőn felhívom az orvost.
Természetesen anyós megint sajnáltatja magát, hogy én azt hiszem, hogy ő ártani akar az unokájának, és mindig ő a rossz... Hát bmeg, ha 11 hónapja mondom neki, hogy ne adjon neki semmit amit én nem engedélyezek, akkor mégis ki a rossz??????
2021. febr. 7. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!