Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Bajt okozhat a tej? (5hos)

Bajt okozhat a tej? (5hos)

Figyelt kérdés
Babamnal nemreg kezdtem a hozzataplalast. Az asztalon volt a talkaba a repapure, es mikotben ontottem a tejet a kaveba belement 2-3 csepp tej a prubee. Ez bajt okozhat nala? 5 honapos.

2021. jan. 22. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Nem gondolom, hogy ennyitől baja lesz, bár ha nincs másik adag, amit helyette adhatnál, vagy kikanalaznám a tejjel érintkezett részt, vagy legalább ráforralnék azelőtt, hogy odaadom neki.
2021. jan. 22. 13:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Ma mar evett, ezt lefagyasztani gondoltam, ki akartam kanalazni de felszivta a pure a tejet 🤦🏼‍♀️

Lehet inkabb hagyom akkor

2021. jan. 22. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
19%
Ha tudod, akkor inkább edd meg Te/a Párod, és tegyél el mást a babának, az a biztos. :)
2021. jan. 22. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
NEM! Az új ajánlás nem tiltja a tejet egy éves kor alatt, csak nem szabad azzal itatni. De a repepurebe csöppent 2 csepp hat ne vicceljünk. 🙂 add oda neki nyugodtan. Később meg főzhetsz is vele azt is kaphatja.
2021. jan. 22. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, linkelnéd az ajánlást? Nem azért mert nem hiszek neked.
2021. jan. 22. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekorvos mondta nekem, de azt hiszem a kiskanálkommandó is ezt írja. Az összes blw irányzat szinten. De kutatók kicsit hátha találok konkrétat. 🙂
2021. jan. 22. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!