El vagyok keseredve mert nem visz be elég folyadékot. Mit tehetnék?
Sziasztok!
7,5 honapos babámmal nagyon jól halad a hozzá táplálás, imádja a püréket, már nyitja a száját, ha jön a kanál, magát is eteti.
Viszont lecsökkent a tápszer mennyisége. Eddig legalább 800 mlt ivott, sokszor 1l felett, most 650 a napi adag. Ez mind rendben is lenne, hisz a minimális tej alapú étkezés 500 ml.
De kiköpi a vizet.
Mit adjak neki? Miben adjam?
Volt már felnőttesen kemény kakija, gondolom az nem normális. Mivel így szereti a püréket, ki van váltva 2 étkezés. De a reggeli meg esti meg hajnali és délutáni adag is lecsökkent, max 160 ml...
Ha minden kötél szakad, és nagyon aggódsz, adj neki kanállal vizet.
Sokszor egy-két kanál. Minden több a semminél.
Ízesített vizet próbáltad?
Nem a boltit, hanem víz, beledobsz gyümölcsöket, hagyod állni egy kicsit, hogy összeérjen, és azt adod.
Felnőtt nő vagyok, de a sima vizet soha a büdös életben nem tudtam meginni, mert fordult tőle a gyomrom, viszont a tea, ezerféle limonádé, bármilyen gyümölcslé (ne a cukrozottra gondolj, saját facsarás, ízesítés) simán lemegy min. 1,5-2 liter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!