Adtok babapiskótát babátoknak? Hány hónapos?
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 08:52
2/16 anonim válasza:
Soha nem adtam ilyen szemeteket egyik gyereknek sem
4/16 anonim válasza:
Babapiskótát nem adtam sosem.
De cukormentes kekszet, gyümölcsökkel hozzátáplálás kezdetén amikor az orvis javasolta, igen. Később korpovit, vagy házi zab-gyümölcsös kekszet is.
5/16 anonim válasza:
Minden nap van egy ilyen kérdés, de komolyan, csak más-más kajával.
Egyik nap babapiskóta, másik nap kakaó, harmadik nap bolti krémtúró 7-11 hónapos babáknak.
Nem, nem adnék, és soha nem is kaptam választ rá, hogy amúgy mi szüksége rá ennyi idősen a gyerekeknek, hogy annyira adni kelljen?
Ja de, egy anyuka írta a kakaóra, hogy azzal altatja el a gyereket. Értelmes érv.
6/16 anonim válasza:
14 hónapos, még nem kapott. Mikor és minek adtam volna?
7/16 anonim válasza:
Én pl azért adtam neki mert minél több ízt meg akarok vele kóstoltatni amit lehet. És ízlett neki ezért adtam neki máskor is. Amit én adtam arra rá volt írva, hogy 6 hónapos kortól adható. 7 hónaposan adtam neki először.
8/16 anonim válasza:
Olyan 9 hónapos kora körül kínáltam, de nem ízlett neki, folyton eldobálta, így nem erőltettem. Ha "nasi" van, akkor pár darab Fosfovit állatos kekszet kap, azt szereti.
10/16 anonim válasza:
Babapiskótából a jó minőségűt kell keresni,azt érdemes adni. Az olcsóbb "utánzatokat" nem adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!