Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Minden nap adtok ételt a...

Minden nap adtok ételt a babátoknak?

Figyelt kérdés

7 hónapos a gyermekem, 1 hónapja kóstolgat, egyébként anyatejes. Ti ilyenkor minden nap adtatok valami szilárd ételt?

Van, hogy elcsúszok, és amúgy sincs itthon nagyon mit adni neki, igy egyszer-egyszer nem kap anyatejen kívül mást. Ti hogy csináltátok?

2020. okt. 8. 17:38
1 2
 11/12 Derjaderja ***** válasza:
71%

Én 5,5 hónaposan kezdtem kóstoltatni, 6 hónaptól havi 1 étkezést kiváltottunk, de nekem mar akkor is szerette a pocakját, es könnyen ment.

Nem volt csak anyatejes nap.

2020. okt. 8. 19:58
 12/12 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem erre a választ főleg az dönteni el, hogy kinek a gyereke fogadta jól az ízeket. Az en fiam tápszeres volt, es baromira nem érdekelte 9 hónapos koráig nagyjából semmilyen étel. Az alapvető felállás nálam az volt hogy mindent kóstoljon meg, amit kora alapján lehet. De a legtöbb amit evett az nagyjából négy kanál volt. Szóval így nálunk előfordult egyszer kétszer valóban, hogy nem kínlódtam vele. Ha fix programunk volt (pl orvosi időpont) és tudtam hogy nem érünk haza délre, akkor azért nem csomagoltam el 4 kanál barackpépet.. de ez ritka volt.

Aztán 9 hónaposan átkattant valami az agyában és pár hét alatt váltottunk ki 3 étkezést.

2020. okt. 8. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!