Én is 6 hós korában kezdtem a kóstoltatást, de 8 hós koráig szinte semmit nem fogadott el, vagy csak nagyon keveset. Igen, voltak csak anyatejes napok. Nem ez volt a sztenderd, de előfordult egyszer-egyszer. Végeredményben mindegy volt, mert ugye akkor se nagyon evett, ha kínáltam. Aztán 8 hós korában rákapott a dologra, és szépen átállt a normál kajára.
2020. okt. 8. 17:47
2/12 anonim válasza:
Első vagyok: de ha elfogadja, akkor igen, adj neki minden nap! Volt olyan gyerekem is, aki már egész nagy mennyiségeket evett ilyenkor. Elég alap, hogy minden nap adunk enni a már ételt evő a gyerekünknek :)
2020. okt. 8. 17:54
3/12 anonim válasza:
Szia! Az én fiam tápszeres 4 hós kora óta. 6 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, most 7,5 hós. Minden nap kap 10óraira, uzsonnára gyümölcsöt, ebédre főzeléket. De ezek után is eszik még tápszert, nem csak reggel meg este. Szóval igen, én minden nap adok neki, de étkezés nincs kiváltva még. Van amikor üvegeset kap, de inkább én főzök Neki.
2020. okt. 8. 17:56
4/12 anonim válasza:
Kisfiam tápszeres, mindjárt 7 hónapos, minden nap kap szilárdat. A reggelije tápszer, a tízórai gyümölcs magában vagy keksszel, sinlac vagy zabkása. Ebédre zöldséget kap hússal, délután eszik még tápszert, mert a zöldségből nem igazán eszik sokat. Az uzsonna megint vagy gyümölcs, sinlac vagy zabkása, aztán este tápszer. Ha nincs kedvem főzőcskézni vagy nem vásároltunk be, arra az esetre tartok itthon üveges kaját, gyümölcspürét.
2020. okt. 8. 17:59
5/12 anonim válasza:
Igen, minden nap adtam.
2020. okt. 8. 18:20
6/12 anonim válasza:
Nálunk még mindig vannak csak anyatejes napok,pedig 11 hónapos. Nem kér mást,ha a fejem tetejére állok se.
Előfordult néha nálunk is ilyen amit irsz. Nem dőlt össze a világ. Azért gyümölcs mindig volt,de azt se mindig kérte. Majd meglátod hogy haladtok az étkezések kiváltásával. Mert ha jó evő lesz és bekajál ebédre 250g főzit akkor már nem lesz neki elég csak a tej. De nálunk még most is belefér az ilye nap,mert az én fiam tényleg csak kóstolgat. Neki a táplálék még mindig az anyatej,a többi csak játék. Vagy azért eszi mert látja hogy mi is eszünk. De ha éhes lesz akkor tuti cicit kér. Mi a püréket kb ki is hagytuk. Már falatkákat kap amit a saját kezével felszed és azt eszi amit mi. Én már nem keccsölök külön neki. Meguntam,hónapokig és alig evett belőle. Az van amit mi és slussz. Ha nem kell,akkor nincs más. Akkor szopik. Én így vagyok vele.
2020. okt. 8. 18:20
7/12 anonim válasza:
7 honaposan már egyedül ragcsalt és 3 étkezés ki volt váltva. Nyilván kapott minden nap kaját.
2020. okt. 8. 18:27
8/12 anonim válasza:
Egyik gyerekemmel lassan haladtunk, mert nem volt vevő, így még 15 hónaposan is voltak csak tápszeres napok.
Másik nagyon gyorsan belejött, így vele ez soha nem fordult elő onnantól hogy elkezdtük (ő anyatejes volt).
2020. okt. 8. 18:38
9/12 anonim válasza:
Igen minden nap.
2020. okt. 8. 18:38
10/12 anonim válasza:
Minden nap kaptak, ki is borultak volna, ha ebédidőben a mellemet tömködtem volna a szájukba. 😄 Ők sokkal jobban esznek a hozzátáplálás óta, az elválasztással sem volt semmi gondjuk (én bezzeg sírtam, mint a hülye 🤣).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!