Mennyit szopizik/tápszerezik még egy 10 hónapos?
Ha az a cél, hogy 2 hónap múlva leválaszd, akkor miért baj?
Első gyerekünk tápszeres volt, 10 hónaposan még napi 4-5-ször tápszerezett, mert nem akart enni. Nem siettettem.
Második anyatejes. 10 hónaposan napi 3-4-szer mást is evett, de még minimum 10-15-ször szopizott. Mivel nem volt célom leválasztani, nem korlátoztam. Megtette saját maga ahogy telt az idő.
Én gyermekeim mind 11-13 hósan kezdtek napi 1 normál adag mást enni. Addig max 3 kiskanál és kell a szopi. Kb 2 éves korukra értük el, hogy reggel-este(szükség esetén éjjel) legyen csak szopi.
Ismerőstől meg hallottam, hogy 4 hósan már kezdték az ételeket, 8 hónapos korában teljesen leállt a szopival. Mégis teljesen egészségesek, mind az ő, mind a mi gyermekeink. Szóval csak azt akartam mondani, hogy a baba igényeihez kell igazodni, mert ő úgyis érzi, hogy mikor mi kell vagy nem kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!