Van itt olyan akinek nem eszik 5ször egy nap az 1 éves?
Figyelt kérdés
Ha 5ször ültetem le akkor csak csipeget. Ha kap utána cicit ha nem. Arra gondoltam, lehet nem éhes. Elég lenne neki 3 étkezés. Van aki csak 3szor ülteti le a gyereket enni? Járható út?2020. szept. 21. 08:37
1/6 anonim válasza:
Nálunk 4 étkezés van, mert későn kelnek a gyerekek és 10 körül reggelizünk. Ha csak egy szelet almát adnék tízóraira, akkor sem ebédelnének. 😊
2/6 anonim válasza:
Szerintem is járható út. Mi is úgy vagyunk napirendileg, mint az első válaszoló. Plusz, ha nagyon későn kel délután, néha az uzsi is kimarad. (Jól fejlődik, normál percentilis.)
3/6 anonim válasza:
Nálunk a 4 vált be kb 13 hónapos korától. Ha többször kínáltam akkor az a fő étkezések rovására ment, pláne a vacsora rovására.
Ezen kívül cici reggel és este, de az már nem mennyiség, a reggeli ébredős cici után max 1 óra múlva az etető széket szedi ki a helyéről. 😂
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Most 12 hós a fiam. Eddig nem tudtunk étkezést kiváltani, mert nem eszik mennyiséget. Arra gondoltak, hogy ha nem kap cicit evés után akkor majd éhesebb lesz és eszik. De ez se jött be. 🤷 Akkor megpróbálom, hogy kihagyjuk mondjuk a reggelit vagy a tízórait.
2020. szept. 21. 12:06
5/6 anonim válasza:
Nálunk 4 étkezés van. Így igényli, ha 5x kínálom, akkor nem eszik rendesen, csak 1-2 falatot.
6/6 anonim válasza:
14 hós, 4 étkezés van nálunk is. 8 körül kelünk, de 9 előtt nem érdemes reggelivel kínálnom. 11:30-kor ebédel. Így nem fér bele a tízórai a napirendjébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!