7 hónapos baba ehet 1 nap 2x fél főtt tojást? (Krumplifőzelékbe keverve)
Figyelt kérdés
Eddig 1x kapott tojást, nem volt semmi baj. Negyedet adtam neki egy adag kajába, de így, hogy ebédre és vacsira is, még sosem adtam. Szabad ennyit?2020. szept. 17. 10:47
1/11 A kérdező kommentje:
Jaj, elrontottam. 2x egynegyed tojás lenne ma, egy egy adag főzelékbe. Szóval összesen fél ezen a napon. Bocsi.
2020. szept. 17. 10:48
2/11 anonim válasza:
Lehet azóta változott a protokoll, de 7 éve még nem adtunk 1 éves kor alatt tojásfehérjét. A sárgájától sztem nem lesz baja ennyitől.
3/11 anonim válasza:
Igen, változott. Már minden allergent kell adni egy éves kor alatt.
TOJÁS
heti 2 –3 db (7-8 hónapos baba)
Forrás: kiskanál kommandó
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, változott ez sokat. Láttam, hogy hetente 2-3 db, de a kérdés inkább arra vonatkozik, hogy egy napon belül ebédre és vacsira is mehet-e a negyed tojás.
2020. szept. 17. 11:04
5/11 anonim válasza:
Nem ajánlott estére mert megterheli a pocakját
6/11 anonim válasza:
Hat kérdező ez már nagyon egyedi. Megterhelheti. Vagy nem. Mehet egy nap akar egy egész is. Lehet en nem adnám estére biztos ami biztos.
7/11 Derjaderja válasza:
Én adnám, de az enyemnek sosem volt baj a pocakjával.
8/11 A kérdező kommentje:
A fehérjét is szabad?
2020. szept. 17. 20:38
10/11 khniki válasza:
Ehet. Én olyankor még csak a sargáját adtam ugyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!