Mikortól adtál alkalomszerűen növényi tejjel, tejszínnel vagy növényi sajttal készült ennivalót a tejérzékeny gyermekednek?
Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 13:45
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
És milyen márkából adtál mennyire gyakran?
2020. szept. 10. 08:12
3/9 anonim válasza:
Müller saját márkás vaníliás zabtejet kapja szinten minden nap. Zabkását, tejbegrízt ezzel csinálom. Alkalom szerűen violife sajtot meg spar-ban kapható vegafölt, amelyik épp illik az ételhez. Tízórai-uzsonna kanalas eddig.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen pedig annyira megoszlanak a vélemények. Én is zabtejet adnék főképp, és ha a zab már adható akkor nem ertem ez egyesek szerint miért baj.Nekem 8 honapos a kisfiam
2020. szept. 10. 09:04
5/9 anonim válasza:
Nekem is már 8 hónapos. Konzultáltam védőnővel, gyerekorvossal. Mivel nem tápszer helyett adom, ezért szerintük nyugodtan adhatom.
6/9 A kérdező kommentje:
Szuper 🙂 nagyon szépen köszönöm
2020. szept. 10. 12:10
7/9 anonim válasza:
Nyugodtan adhatod.
Ha van a környekeden mobió bolt ott klasszul belehet vásárolni.
De neten is vannak jó oldalak ahol kimondottan tejmentes dolgokat, nyalankságokat lehet vásárolni.
Aldiban van növényi "tejföl" ami nagyon jó.
8/9 anonim válasza:
Az Aldis tejföl sajnos szójás, a Vegaföl pedig tisztán kókusz alapú.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket :)
2020. szept. 10. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!