Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Növekedési ugrás lenne? 2...

Növekedési ugrás lenne? 2 óránként eszik.

Figyelt kérdés

Nem tusom jo e a kategoria Vagy fél hónapja beteh volt a 7 hós babám, és nem evett. Par nap utan aztan elkezdett fokozatosan enni

Majd 1.5-2 óránként kért ismét. Azt gondoltam, hogy mivel akkor csak tapszert kapott (örültem ha egyáltalán lenyel valamit, es mivel inni sem ivott, igy feladtam abban a pár napban a pépet) biztis csak nem laktatja már annyira. Aztan persze visszaállt minden, es hiába eszik meg egy laktató pépet, 2 óra mulva ugyanúgy kér enni. Éjszaka is többször megébred.

Növekedési ugras lenne? Vagy bezavart a betegség és most be akarja hozni a 'lemaradást"?

2020. szept. 2. 10:36
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért, telfonnal volt
2020. szept. 2. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a betegsègre tippelek
2020. szept. 2. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Bármelyik lehet, főleg, ha elkezdett többet mozogni (forgolódni, kúszni, fejét jobban emelni stb.). Emiatt ne izgulj, etesd, ahogy igényli :)
2020. szept. 2. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy az is lehet hogy nem elég tápláló már neki amivel eteted. Nálunk ez volt a probléma, váltani kellett.
2020. szept. 2. 12:10
 5/8 A kérdező kommentje:

Probalok neki mindel taplalobbat. ZabKÁSA, rizs, banán, gabonapépek

Amiota beteg volt mar mászik és ül szóval tobbet mozogbaz biztos

2020. szept. 2. 13:14
 6/8 anonim ***** válasza:
de miért zavar, hogy többet/gyakrabban eszik? mi aggaszt ebben?
2020. szept. 2. 13:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak furcsa h9gy eddig 4 óra helyett most 2 óra is éppen eltelik.
2020. szept. 2. 14:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Te sem mindig egyformán gyakran vagy éhes :) A sok mozgástól biztos gyorsabban lebontja a szervezet, amit megeszik. Nyugi! Örülj, hogy van étvágya, aggasztóbb lenne, ha napokig-hetekig alig akarna enni.
2020. szept. 2. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!