Kis pulyám számára melyik lenne a jobb megoldás? Hagyományos vagy falatkás hozzátáplálás?
Várj egy kicsit...
Innen látom, hogy 2 foga van már elől..
A hagyományost javaslom, nem,nem a falatkásat :D
Pulya? Az lenne a legjobb, ha nem így neveznéd.
A lányom kiköpte a darabosat, a fiam jobban szerette, mint a pépeset.
Próbáld ki melyik jön be neki.
Az elsővel a hagyományos, aztán amellett kapott falatkákat is.
A kicsi soha nem fogadott el püréket, az első amit megevett banándarabka volt, így nála maradtak a falatkák.
Szerintem olvass utána mindkét módszernek és onnan fogod tudni a ti életetekbe melyik integrálható be.
Fiammal hagyományost szerettem volna blw-s lett, a lányommal már el se tudom képzelni másképp, de végül itt is a gyerek fog dönteni.
Pulya? Szent ég...
Fogalmam sincs dikk má’ more
Kezeld rugalmasan, ahogy a gyerkőc kívánja :)
A fiam mindent kizárólag teljesen pépesítve volt hajlandó elfogadni, az unokahúgom pedig kizárólag darabosat, ő sohasem evett pépeket. És a kettő közt van még számtalan variáció.
A darabosnál kezdetben némileg nagyobb a veszély, hogy félrenyeli, de egy babát úgysem szabad egyedül hagyni enni, csak amikor már valóban biztonsággal tud enni.
Az etetőháló egyébként szuper dolog, tudom ajánlani.
Pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!