Hozzátáplálás=szorulás. Mi lenne a megoldás?
Kislányom 7,5 hónapos. Hat hónapos koráig csak anyatejet kapott, kb 1,5 hónapja kezdtem el adni neki a gyümölcsöket.
Korábban kb 3-4 naponta volt széklete, de azt mondták, hogy csak anyatejes babánál ez nem jelent gondot és valóban nem is jelentett.
Azonban a hozzátáplálás megkezdése után is ritkán kakilt. Eleinte ez nem volt probléma, aztán egyre keményebbet kakilt, hiába adtam neki a lazítóként ismert gyümölcsöket (meggy, őszibarack, szilva).
Kb egy hete már az ügyeletre kellett vinni olyan nehezen és fájdalmasan kakilt. Ott kapott beöntést és hashajtókat (Laevolac és paraffin olaj illetve javasolták a glicerines kúpot). Ezeket a védőnő tanácsára elhagytuk, miután rendeződni látszott a probléma.
Almát, répát nem is merek neki adni, nem is kapott pár napja csak őszibarackot és meggyet egy kis krumplival. De utoljára péntek délelőtt kakilt (normális állagút) és ma már hétfő van. Most adtam neki Laevolacot, nem tudom paraffint adjak-e, esetleg glicerines kúpot?
Nem tartom jónak, hogy hashajtókkal tömjem, sem azt, hogy ne kapjon anyatejen kívül más ételt.
Mit csináljak? Adjak neki minden nap Laevolacot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!