Baj ,ha csak üvegest eszik a 8 hónapos fôzelekbôl?
Figyelt kérdés
Egyszeruen keptelen vagyok eheto fozit csinalni. Sosem ettuk,nem szerettuk igy nem is tudok ehetot keszuteni. Krumpli repa,alma megfogja. Sutottem foztem ,paroltam tököt,padlizsant,cukkinit. Undorito,barna nyalkas ize lett,mint a meztelen csiga. Vagtam ki a kukaba. Sutotok ,cekla nem kaphato. Brokkoli mindig keseru lesz. Karfiol,kaposzta puffaszt. Ha krumplis repas kajat fozok,az eheto,de az ugy megfogja a hasat,hogy a pelenka tele van kemeny,apro bogyokkal. Lesz baja,ha uvegest eszik egy eves koraig,amig nem eheti amit mi? Attol nincs emesztesi gondja. Gyumit frisset kap minden nap. Barackot foleg.2020. aug. 11. 06:40
11/13 A kérdező kommentje:
Gyumi nalunk is megy. Nekem meg nem tud kezzel enni,a markaban marad vagy elfelejti hogy megfogta. En etetem. Nehez,mert eldol,nem ul meg,es elore dol minden a hasara folyik:)
2020. aug. 11. 18:14
13/13 A kérdező kommentje:
8 hós.
2020. aug. 11. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!