Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Baj ,ha csak üvegest eszik a...

Baj ,ha csak üvegest eszik a 8 hónapos fôzelekbôl?

Figyelt kérdés
Egyszeruen keptelen vagyok eheto fozit csinalni. Sosem ettuk,nem szerettuk igy nem is tudok ehetot keszuteni. Krumpli repa,alma megfogja. Sutottem foztem ,paroltam tököt,padlizsant,cukkinit. Undorito,barna nyalkas ize lett,mint a meztelen csiga. Vagtam ki a kukaba. Sutotok ,cekla nem kaphato. Brokkoli mindig keseru lesz. Karfiol,kaposzta puffaszt. Ha krumplis repas kajat fozok,az eheto,de az ugy megfogja a hasat,hogy a pelenka tele van kemeny,apro bogyokkal. Lesz baja,ha uvegest eszik egy eves koraig,amig nem eheti amit mi? Attol nincs emesztesi gondja. Gyumit frisset kap minden nap. Barackot foleg.
2020. aug. 11. 06:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Gyumi nalunk is megy. Nekem meg nem tud kezzel enni,a markaban marad vagy elfelejti hogy megfogta. En etetem. Nehez,mert eldol,nem ul meg,es elore dol minden a hasara folyik:)
2020. aug. 11. 18:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Mennyi idős amúgy a baba?
2020. aug. 11. 18:49
 13/13 A kérdező kommentje:
8 hós.
2020. aug. 11. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!