Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Krumplis tésztát ehet a 8...

Krumplis tésztát ehet a 8 hónapos baba?

Figyelt kérdés
Gondoltam összenyomkodom villával és megkóstoltatom vele. Krumplit eszik már rég óta pürés állagban. Tésztát adtam már neki egyszer üresen. Nyammogott rajta. Csak a fűszerezés miatt aggódom. Eddig mindent natúrba készítettem neki. De olvastam olyat,hogy ennyi idősen azt ette a baba amit a szülők. Nem akarom túl aggódni az etetését,csak féltem.

2020. júl. 12. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Mi nagyon fűszeresen eszünk ezért kicsit óvatosabban csinálom ha a kicsi is eszik belőle. Adj neki nyugodtan ha megeszi
2020. júl. 12. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Persze.
2020. júl. 12. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Persze adhatsz nekünk 10 hónapos 90%van azt eszi amit mi persze csak ami nem annyira fűszeres csülök pörköltet vagy ha csípőset csinálok ilyet természetesen nem. De pl rántott mellet már kap (prézli nélkül) sült krumplit is el nyamnogja tészták rizs tarhonya főtelékek ilyesmiket kap
2020. júl. 12. 12:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 12. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen adhatsz, nem kell agyon borsozni.
2020. júl. 12. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!