Az üveges babyételeknél a zöldségesek miért olyan rossz ízűek?
Pl a krumplinak konkrétan poshadt fűrészpor íze van. Én meg csodálkozom, miért nem eszi meg a gyerek. Amit én csináltam krumplit, azt megeszi és annak rendes krumpli íze is van. Nem értem, mert Elvileg ezekben is csak a zöldség van benne. De ugyanez a répával, stb.
Mit csinálnak ezekkel, hogy ilyen rossz ízük lesz? És nem egy márkáról beszélünk. Szerencse, hogy a kutyáim mindent megesznek... már egy pár üveg náluk landolt.
Dunsztolják. Ha elteszel befőttet vagy bármi ételt, annak sincs már friss eredeti íze.
Hónapokig áll az üvegben...
Igen van finom, ne érts félre. A gyümölcsösekkel semmi gond. Kifejezetten a zöldségeseknek van rossz íze. A paradicsom pl kivétel, mert az finom. Bár ugye az hivatalosan gyümölcs elvileg 😀🤷🏼♀️
De a répa, krumpli, spenót stb nagyon tré volt eddig, amihez volt szerencsénk. Nem közelíti meg amit frissen megcsinálunk.
Szerintem is rossz ízűek.
És mindegyiknek ugyan az az izvilaga. Borzasztó. A spenótos tesztanak is olyan az íze mint a brokkolis csirkenek,vagy a vegyes zöldség pulykahusosnak.
Kecskeméti, univer, rossmannos. Eddig ezeket próbáltuk zöldségesben.
Igen amúgy tényleg meg hasonlóak is. Sál hat pont a zöldségeket nem mindig egyszerű megcsinalni. Pl egy borsot passzirozgatni... macera meg kosz van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!