Ikeás Antilop etetőszék milyen ?
Csak 5 ezer ft, kinek hogy vált be ?
Olyan kis vékony lábai vannak nem borul fel könnyen ha billeg benne a gyerek ?
Mire lenne.. Beleteszi ulni. A dönthető megis mi masra jo. Megdontve nem etetnem a gyerekem. Irto veszelyes. En se eszem hanyatt fekve, a gyerek se fog bar az enyeim darabosat ettek kezdetektol.
A fo kérdésre a valasz. Jo az antilop 3.gyerekkel hasznaljuk.
10:
1: dönthető: kicsiként sokat feküdt benne ameddig cumisüvegből ivott tápszert és gyakran el is szunyókált.
2: állítható a magassága ami most, hogy már az asztalnál ül elég hasznos.
3: össze lehet csukni ami szintén hasznos ugyanis csak így fé be a beépített szekrénybe.
4: ezerszer kényelmesebb a gyereknek mint az antilop és a huzata nagyon könnyen tisztítható.
+ 1: sokkal jobban néz ki.
Nyilván az antilop is kielégíti azt a funkciót, hogy a gyerek tud benne ülni és van egy tálcája de nekem ennél magasabban van az igényszintem akkor is ha lepontoztok.
Nem magasabban van, hanem máshol.
Én nem fekszem az asztalnál és sok időt sem töltök ott el. A 20 perces nagy étkezéseknél pedig minden gyerekemtől elvárom, hogy üljenek rendesen. Soha nem altatnám etetőszékben a gyermekem, akkor megy az ágyába és ott alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!