Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell az ikeás antilop...

Hogyan kell az ikeás antilop etetőszék tálcáját levenni?

Figyelt kérdés
Kaptuk, nincs hozzá útmutatónk és nem akarom eltörni. És nem jöttem rá... :)
2012. jún. 23. 09:19
 1/3 anonim ***** válasza:

A férjem is majdnem letörte pár napja, pedig már 1 éve használjuk.:)I

Ha fejjel lefelé fordítod a széket, a tálca alján látsz a keskeny résznél két oldalt egy-egy kis pöcköt beakadva a székhez. Ezt kell kiakasztani. Én úgy csináltam, hogy nagyobb lendülettel ráütöttem, értelemszerűen a tálca másik végére ( nem ahol a pöcök van) és lepattan a székről, a pöcök pedig kiugrik.

Visszarakni ugyanígy, először a 2 pöcköt beilleszted a helyére, majd egy erőteljesebb mozdulattal ( én zárt ököllel ráütök a tálca közepére) visszapattintod.

Remélem érthető, emlékezetből írtam, mert épp elpakoltuk a széket.

2012. jún. 23. 09:48
 2/3 barackvirág 5 ***** válasza:
Szia ! Nekünk is ilyen van.Nagyon egyszerűen leveheted.Előrefelé kell húzni úgy hogy 2oldalt hátul a kis kampóknál felfelé emeled.Elöl is kiakadnak majd a kampócskák amint a 2hátsó kiszabadul.
2012. jún. 23. 09:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megpróbálkozom. :)
2012. jún. 23. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!