Mikortól adtatok hekket a babának? Sültkrumpli jó ötlet?
A hallal legyél óvatos, a legkisebb szálka sem maradhat benne, de a bébiételekben a húsok között is a halat keverik bele legkorábban a gyártók. Tehát a hallal nincs gond, a kérdés, hogy te meg tudod-e úgy oldani, hogy neki is jó legyen, de szálka se legyen benne. A sült krumplival sincsen szerintem gond, de vigyázz vele, mert még nem tudja megrágni és a nagyobb darab a torkán akadhat. Add a kezébe nyugodtan, de figyelj rá folyamatosan!
Ha most eszik így majd először, akkor ne adj neki sokat, mert anyósodnak abban igaza lehet, hogy ehet sültkrumplit, csak a pocakja még nincs hozzászokva. Első körben pár darabot engedj csak neki enni, aztán meglátod hogy a következő nap hogy reagál az olajban sült kajára. Akkor se adj neki sokat ha szereti, mellette adj neki valami olyat is amit szokott már enni, hogy attól lakjon inkább jól.
2. Hekkben nincs szálka
8 hónaposan evett pontyot / igen, az szálkás hal, viszont nem koca horgászok lévén ismerem a halat.. tudom hol van benne szálka.. eszem, mint a csirkét/
Sültkrumplit 10-11 hónaposan se ette meg.
Felírtam, mert sehogy nem ette meg a krumplit, és mindenki azt mondta, hogy hasábként majd megeszi..
16 hónaposan ette meg először.. de onnan a pürét is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!