Miért vannak egyesek ennyire rápörögve a hozzátáplálásra?
Nekem meg azt mondta a védőnő, hogy 6 hónapos kornál előbb nem kell elkezdeni, így nem is erőltettem. Adtam neki eddig kanál almalevet, de legközelebb csak 6 hós korában kap.
(Most 5)
Mert adják egymás alá a lovat! Aki meg betartja az ajánlást, azt lesajnálják. Hány olyan megjegyzést láttam instán is (bocs, hogy instával jövök, de tényleg ott), a "nagyoktól", hogy az ő gyerekük már 4 hónaposan ette a kajákat és aki anyatejjel etet 6 hóig az őt lenézi, és különben is nem a könyvekből kell nevelni, meg mi is felnőttünk valahogy!
Aki meg kicsit is befolyásolható, az megy utánuk.
Igen ez a duma hogy "mert régen is" meg " mi változott azóta". Pl fejlődött az orvostudomány.
Meg ez a versenyzés. Én már ennyi meg annyi étkezést váltottam ki. Ezzel csak frusztrálják azt akinél nehezebben megy.
11es vagyok. Amikor az ismerőseim mesélték hogy 6 hónaposan milyen sok mindent ettek már a babáik, én is emiatt próbáltam ki az almalevet 5 az 5 honapos anyatejes babámnál. Mert kíváncsi voltam, hogyan tetszik neki egy új íz, lesznek-e ezzel gondjai.
De aztán olvastam itt gyakorin hogyha kivárjuk a 6 hónapot, érettebb lesz a hozzataplalashoz, es annál kevesebb probléma jelentkezik. Úgyhogy várok addig, és nem gondolok arra, hogy mi van, ha nem kell majd neki a rendes étel.
14
Utána se stresszelj ha nem fogadja annyira jól. Mi 6 hósan kezdtük és 10 hós koráig nem sikerült étkezést kiváltani. Akkor egyik napról a másikra elkezdett jól enni. Addig volt hogy szépen evett, de volt hogy épp csak pár kanállal.
1 evés korig csak a kóstoltatás a lényeg. Nem KELL étkezést kiváltania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!