Miért vannak egyesek ennyire rápörögve a hozzátáplálásra?
Nekem is van egy ismerősöm. Ő 4 hósan kezdte de már minden baja volt. Mert ugye őt már 3 hósan etették. 6 hósan már 2 étkezést kiváltott. Nem akarta felfogni én miért várok. Mondta h már nyugodtan elkezdhetném 🤦
10 hósan mi még nem tudtunk étkezést kiváltani és ezt sem érti, hogy engem miért nem zavar. Tegyek neki cukrot az éreléhez meg adjak neki krémtúrót. 🤦
De itt is mindig azt látom hogy már 3 hósan toporognak hogy kezdeni akarják. Mindegy h tápszeres vagy anyatejes
Szia, cím alapján azt hittem arra gondolsz, hogy miért problemaznak olyasmin hogy jaj az alma után jöhet e a barack.
De utána csodálkoztam hogy inkább te vagy raparazva.
Az ajánlások csak ajánlják hogy úgy csináld. Ha a baba előbb is érdeklődik a rendes ételek felé kárt nem okoz ha elkezded a kostoltatast. Persze az ilyen pörköltet sztorik tuti nem igazak, az idősebbek teljesen elfelejtik ám, hogy már bőven idősebb volt a porkoltnel.
De az is nagyon jó ha az ajánlások szerint csinálod! Igazából úgyis előbb utóbb a családi szokások szerint fog enni a baba... Ahol egészségtelenül esznek ott a bébi is azt szokja meg. Én is már csak dugiba ehetek csokit mert mindent meg akar kóstolni amit mi eszünk.
Nem értem én sem.
És még büszke is rá, hogy 6 hónapos és túrórudit meg tejszeletet eszik...
Én 6 hósan kezdtem és szépen haladunk, de mű dolgokat nem adok neki, cukor ellenes nem vagyok, de inkább magam készítem
A másik kedvencem a tejpép
Kekszes, meg kitudja milyen...
Az mivel jobb, mint a tápszer? Persze jobb ízű, édes, a gyerek gyűri befelé, aztán pár hét múlva jön a kérdés, hogy miért nem eszi meg a zöldséget :D
Az én környezetemben mindenkinek a 4 hónapos kortól a normális,a védőnő a babám 5 hónapos korában már pattogott hogy miért nincs még étkezés kiváltva. Én lazán vettem ennek ellenére, semmit nem erőltettem. 4 hónapos korától kapott amit lehetett de csak néhány falatot és igazából jól is jött, segített a székrekedésén.
7 hónapos volt mire 1 étkezést kiváltottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!