Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 3-4hónapos babának ki milyen...

3-4hónapos babának ki milyen gyümölcsöt (esetleg zöldséget) ad?

Figyelt kérdés
Tudom elöször az almát szokták, az ismerosom mondta hogy ennyi idosen mar o adott huslevest turmixolva.
2020. máj. 16. 08:07
1 2
 11/12 khniki ***** válasza:
27%

Szia! Ne keseredj el, én is rengeteg beszólogatást kaptam fb csoportban, ahonnan ki is léptem nem sokkal később.

Ha te úgy döntöttél, elkezded hozzátáplálni, kezdd el! A te gyereked, ne szóljon bele senki, mit hogy, mikor csinálsz! Aki nem tud a kérdésre válaszolni, az kussoljon! Te meg engedd el az ilyen szuperanyuk beszólásait!

Szóval. Nyugodtan adhatsz neki almát, vagy ha ritkán kakil, akkor őszibarackot. Én almával kezdtem, de mindkettő jó. Aztán majd jöhet a sütőtök, majd minden más szép sorban.

2020. máj. 16. 18:40
 12/12 anonim ***** válasza:
47%
#11 Imádom az ilyeneket... Attól, hogy teherbe estél és kinyomtál magadból egy gyereket még nem értesz mindenhez is.
2020. máj. 29. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!