Normális, hogy kevés a hús az üveges bébiételekben?
Még nincs meg a pici és én is most tanulom a dolgokat és mindegyik babakajcsiban(amiket eddig néztem, hipp, univer) ami ilyen húsos-zöldséges vagy ilyesmi menü, abban 10% alatt van a hús.
Ez így jó? Azt hittem kb negyede a hús, de itt nagyrészt rizskeményítő meg hasonló sűrítők vannak benne. Nem tudom, egészséges-e?
Köszönöm előre is.
11: a gyerek azt szokja meg, amit kap. Ha rászoktattad a bébikaja sajátságos ízére, neki az lesz a megszokott.
Ugyanúgy, ahogy az X, Y, Z kutya- és macskakajáknál is ez a helyzet - de ott még durvább, mert telenyomják olyan rászokást segítő cuccokkal, hogy semmi mást ne fogadjanak el a gazdától az állatok. :(
Vannak 1-3 éveseknek való külön gyerekkaják?:o
Oké, még tanulnom kell.
Amúgy a jégkockányi nem mindegy mennyi kajcsiba megy, ahogy nő a gyerek. Eleinte mondjuk 2-3 kanálhoz mennyi?
És egyébként jól tudod, a bébi ételeket nagyon szigorúan ellenőrzik, minőségi alapanyagokból készül. Én is jobban bízok bennük mint a bio néven árult dolgokban. Már csak azért is mert az országunk termőföld területe túl kicsi ahoz hogy valóban 100%osan bio legyen bármi is...
Ettől függetlenül főzök neki itthon is, de rendszeresen kap üvegest is.
(egy élelmiszeranalitikus anyuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!