Kedves anyukák! Aki használt, mennyire vált be a
bébiétel készítő, ami egyben párol és turmixol?
Figyelt kérdés
Elég borsos áruk van, de szimpatikus hogy egy ,,kosszal" és egyszerűen elkészülnek az ételek. De a legtöbb konyhai kütyüm a padláson vagy a szekrény tetején végezte ( kenyérsütő, csümölcs centrifuga, fritöz). Nem akarom szaporitani őket.
Szerintem is inkabb egy jo botmixer ill. parolo. Mondjuk parolni siman a tuzhelyen is tudsz, nem baj ha kicsit tobb vizet teszel hozza, mondjuk parolas es fozes kozott, mert azzal jobban tudsz puresiteni. Amugy kb. fel evig kell purezni ezzel is szamolj.
2020. febr. 12. 22:20
12/20 anonim válasza:
Nekem egy Avent-es van. Nagyon szerettem. Sok szabadidőt nyertem vele, mert onnantól, hogy bekapcaoltam, semmi dolgom nem volt. Sokszor séta előtt beállítottam, mire hazaértünk már csak a turmixoló gombot kellett megnyomni, és már tálaltam is a kislányom elé. Nem olcsó, de nálam az egészséges bébiétel készítés, minimális idő ráfordítással, és nulla kötöttséggel; győzött az ára felett. Nem bántam meg, hogy megvettem.
2020. febr. 12. 22:45
13/20 anonim válasza:
#12 Az lemaradt, hogy most is ki tudom használni a saját étkezésünkhöz is, a kislányom már nem pürézik.
2020. febr. 12. 22:48
14/20 anonim válasza:
Én harmadáron vettem egy avent 4in1 gépet (újonnan), így nem volt 20 sem (black friday), remek vétel volt. Egyébként blw-hez is jó. Párolt zöldség köretet mindig abban csinálom. +szószokat, mártásokat.
Természetesen kiváltható mással is, de sokkal tisztább, egyszerűbb ezzel, mint a lábas botmixer kombó (második gyereknél vettem csak). Legnagyobb előnye, hogy elég beledobni és ott hagyhatod, leáll magától. Ezt a tűzhely(em) nem tudta és kisgyerekkel sokszor előfordul, hogy valami miatt meg kell szakítani a főzőcskét, szaladni valamiért, mert a gyerek le/fel/össze... stb. és nem várhat. Főleg ha van egy nagyobb.
De eredeti áron sokkaltam én is.
2020. febr. 12. 22:48
15/20 anonim válasza:
A kislányom kb 5 hónapig volt hajlandó pürésített ételeket megenni utána már sírt és kiköpte. Emiatt mi is BLW-re váltottunk kb 10 hónapos korában, nem volt más választásom. Ezek alapján én azt mondom, hogy ennyi időre felesleges megvenni főleg mivel utána nem veszed igazából hasznát de meglehet, hogy a te gyereked tovább hajlandó megenni a pürés ételeket. BLW esetében esetleg párolásra lehet maximum ezután használni de nekem pl van direkt erre való főzőedényem.
2020. febr. 12. 23:24
16/20 anonim válasza:
Az a baj utolsó, hogy az már nem BLW. Mert 8 hónapos korban ígyis-ugyis el lehet kezdeni darabosra váltani. Viszont azt is szépen fokozatosan kell, mivel a baba a pűrével előbb tanul meg nyelni mint rágni.
2020. febr. 13. 00:49
17/20 anonim válasza:
Az a baj a BLWs válasszal, hogy nem ez volt a kérdés. Pont olyanok vagytok, mint a többi topikban az elvakult idióták.
Melyik babakocsit válasszam? Hurcizz.
Melyik cumisüveg a legjobb? Szoptass.
Mikor kell befeküdni pcs előtt? Az nem szülés, szülj természetesen.
2020. febr. 13. 02:43
18/20 anonim válasza:
Én vettem és nagyon elégedett voltam vele. Igen, drága volt (még régi Chicco márkájú volt), de szerintem használtan is be lehet szerezni. Ez pont egy olyan dolog volt, ami megérte, sokkal több felesleges dolgot vettem. Tényleg csak beledobáltam a zöldségeket, gyümölcsöket, beállítottam, hogy mennyi ideig párolja, nem kellett mellette állnom, aztán időben kikapcsolt. Utána egy gombnyomás és készen is volt. Mi sokat használtuk. A lányom nagyon szerette a püréket, viszonylag nagy adagokat evett, úgyhogy teljesen megérte. Amúgy utána simán át tudott térni a darabos ételekre, nekünk nem volt vele problémánk, hogy pürékkel kezdett.
2020. febr. 13. 09:09
19/20 anonim válasza:
Nekem is Aventes van, én nagyon meg voltam/vagyok elégedve vele, sok időt spórolt meg. Ugyan a kisfiam már majd' 2 éves, most egy baleset miatt megint elő kellett vennem (elmozdult a foga, egy darabig csak a pürés ételek mehetnek). Drágának persze drága volt, de mi több gyermeket tervezünk, így egyáltalán nem sajnálom, hogy megvettük.
2020. febr. 13. 10:22
20/20 anonim válasza:
Ha sokáig csak pureset eszik akkor megéri, jo kis gép. De pl a 3. fiambol kiindulva, ha neki vettem volna ilyen (drága) gépet, a hajamat teptem volna, mert 1-2 hónap utan nem volt hajlandó megenni a pureset, csak a darabosat 😁
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!