Miért jobb ha nem 4 hanem 6 hónaposan kezdem a hozzátáplálást?
Szerintem az első nem vette észre a mondatban a tagadószót.
Azért nem érdemes 4 hónaposan elkezdeni, mert alig tudnak még megemészteni valamit belőle, nincs még kész rá a szervezetük.
Hogy jobb-e, nem tudom.
Az azonban biztos, hogy 6 hónaposan fejlettebb az emésztőrendszerük, az idegrendszerük a hozzátáplálás megkezdésére. Nekem tápszeres babáim vannak nevelőszülőként.
Kóstoltatni már kóstoltattam 4 hónapos kortól őket, de köze nem volt a hozzátápláláshoz.
Most 8,5 és 9,5 hónaposak. 2-2 étkezés van teljesen kiváltva. Hagytam, hadd váltsák ki maguknak. Folyamatban a 3. kiváltása is. Semmiről nem maradtak le, és élvezik az etetéseket. A spenóton kívül mindent megesznek, amit ennyi idősen már ehetnek.
Nem kell siettetni, ha nem indokolja semmi, hagyd, hogy a babád "irányítson".
Köszönöm szépen. Azért voltam rá kíváncsi, mert vannak körülöttem okoskodók, akik mindig azzal jönnek, hogy miért nem etetem már. Köztük olyan is aki a 4,5 hós babájának már egész üveg kajákat ad, közben pedig küszködik, hogy szorulása van. Meg persze a klasszikus bezzeg régen emberek.
Most 5 hónapos. Nem akarok semmit elsietni. Mostmár azt is tudom nektek köszönhetően, mivel szereljem le őket. Köszönöm 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!