Mivel kezdtétek a hozzátáplálást?
Lányom habár tápszeres volt, de én csak mikor az 5-ik hónapot betöltötte kezdtem el a hozzá táplálás.
Nekem a mottom az volt, hogy nem marad le semmiröl sem az egész élete elötte áll mindent kipróbálni, de a gyomorot már most tönkre lehet tenni.
Èn külföldön élek itt a gyümölcsöket a savasságuk miatt csak 7 hós kortól ajánják. Èn répával kezdtem. Egy hétig, majd aztán paszternák egy hétig, aztán krumpli, sütötök...
Èn soha semmivel sem süritettem, ahogy a krumpli bejött akkor lisztesebb krumplit vettem és az simán keményíti.
Kb 1 éves volt amikor már engeteg mindent evett amit mi is, max durván zsíros vagy füszeres dolgokat nem. Akkor már a mi fözelékünket is ette.
Szia! miert akarod 4 hosan kezdeni? Szopizik vagy tapszeres?
En anno sima almaval kezdtem. Nyersen lereszeltem es a levet adtam 1-2 kanallal. Masnap pici pepet is. Az elejen 3-4 naponta kostolt uj izt. Ne akarj rendes fozeleket csinalni, a babak sima natur parolt zoldsegpepet esznek. Nekunk fura már, de ez a legjobb. Alma, oszibarack(ha van fagyasztoban, ne a cukros konzervet), burgonya, batata, s.repa volt az elso, ďe errol talalsz tablazatokat. A lenyeg h nem kell kapkodni, raertek probalkozni. :) Rendes habaros fozelekr kb.1 ev utan adtam, amikor minden mikroalapanyag be volt mar vezetve. Addig minden fozihez ment 1-2kocka krumpli vagy rizs, az suritett ill.a zoldseg onmaga. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!