Vagyis 6 hónaposan 3 napig próbálkoztam, de nagyon nem ment. Még egy hónap múlva se igazán volt megérve a dologra (egyáltalán nem érdekelték az ételek).
Te ismered a gyereked. Te tudod fejlődik e rendesen, érdeklődik-e, hol tart a fejlődésben, stb. Egyedül az, hogy tápszeres nem kényszerít a 4 hónapos kezdésre.
2020. jan. 31. 19:22
2/10 anonim válasza:
A védőnő mindent elmond amit tudnod kell. Tápszeres babánál már 4 hónaposan is el lehet kezdeni, viszont azt tudd, hogy még nem olyan az emésztése. Óvatosabban kell adni neki a dolgokat
2020. jan. 31. 19:24
3/10 anonim válasza:
Mind2 gyereknél 4 hosan kezdtem. Szépen haladtunk, mindent megesznek. A nagynál az oviban volt csak törés, sok volt a válogatos gyerek, leutánozta, de már újra eszik mindent így az ovi végére.
A kicsi 1 éves nála sem okozott gondot semmi, egyedül a borsót köpte ki úgy, ahogy van 4x is próbáltam.
2020. jan. 31. 20:13
4/10 anonim válasza:
Mi is 4 hosan kezdtük. Volt ami nagyon bejott neki és volt ami nem, azt nem is erőltettem.
2020. jan. 31. 20:15
5/10 anonim válasza:
Mivel az én lányom is javarészt tápszeres volt, a védőnő azt javasolta, hogy már 4 hónaposan kezdjük el a hozzátáplálást. Ő is hasfájós volt. Persze eleinte csak kóstoltatni kell.
2020. jan. 31. 20:27
6/10 anonim válasza:
4 hónaposan kezdtem, de a kóstoltatás már a 2.nap megdőlt. Alma-burgonya püréből 1 üveggel megevett. Imád enni, imádja az izeket, amióta hozzátáplálás van, a tápszert alig akarja megenni. Most 6 hónapos, naponta 2 üveg bébiételt megeszik, vagy abból, amit én készítek elfogyaszt 160-180 grammokat. Mi csak úgy tudunk enni az apjával, amikor a fiúnk nem látja, mert ömlik a nyála és borzasztóan kuncsorog, cuppog. Abból meg persze nem ehet még.
2020. jan. 31. 21:25
7/10 A kérdező kommentje:
Igen ezért is kérdeztem mert már most nem lehet előtte enni.
Cuppog és folyik a nyál a szájából ☺️.
Mindenféle keppen fogok beszélni a védőnővel és az orvossal is.
2020. jan. 31. 21:44
8/10 anonim válasza:
Elirtam. 2 hét, nem 2 nap
2020. febr. 1. 08:02
9/10 anonim válasza:
Mindkettő tápszeres volt, 6 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. Semmi sem indokolta, hogy hamarabb elkezdjük, az orvosunk és a védőnő se javasolta. Előtte és utána is szépen gyarapodtak.
2020. febr. 1. 08:14
10/10 anonim válasza:
Tápszeres baba, 4honaposan kezdtük a tejpépeket-tejberizspepet es 6honaptol gyumolcs zoldsegpurek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!