Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Ilyenkor mennyit számolnak...

Ilyenkor mennyit számolnak vagy hogyan?

Figyelt kérdés

Tehát ugyrbár van egy átlag számítás hogy kg=x mennyiségű tápszer/nap.

Viszont a babám már egyáltalán nem tápszeres.

Ugyan ez a számítás van a hozzátáplálásnál is?

Ugyan annyit "kellene" megennie mint a tápszer adagnál?

Mert végülis a bébiétel és egyéb kaják laktatóbbak. Hozzátáplálásnál ezt szokták még számolni?

2020. jan. 21. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Annyit eszik, amennyi jól esik neki, egyiknél mertem hogy hany grammot eszik
2020. jan. 21. 12:03
 2/3 anonim ***** válasza:
1éves koráig üvegeset evett,ott nagyjából 1 üveg elég volt,gyümölcsből amennyi jól esett neki nagyjából 1 valami.1 narancs,1 alma stb . Most másfél éves van egy kis műanyag tányérja azt szoktam háromnegyedig szedni,úgy tapasztaltam az elég neki.de ezt már így nem lehet mérni.Főleg ha kétféle van ebédre
2020. jan. 21. 12:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Igazából én sem mérem mert ha bolti üvegeset kap akkor annak tudom a mennyiségét és slussz de ha nem eszi meg az sem számít annyira,ha házit azt van hogy lemérem van hogy nem.

Csupán a védőnőm akaszkodott rá most erre a mérés dologra hogy ugy kell mérni hogy kgx150ml/gr. De utána annyit tett hozzá hogy de lassan 10 hós babánál már nem igy számoljuk.

Pedig sosem volt számomra fontos ez a méregetés mert gyarapodott szépen,nem gondoltam hogy ennyire fontos

2020. jan. 21. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!