Nemsokara lesz 6 honapos a babam es ismet sokszor kel ejjel, sot a kisagyaban nem hajlando alund, csak cicin vagy mellettem (tobbi lent). Mi lehet az oka?
Elkezdtem a hozzataplalast 1,5 hete (tudom,tudom meg nincs 6 hos, de mivel minden baba mas, igy en igy latom jonak a gyerekorvosunk beleegyezesevel persze). Ebedre kap zoldsegpuret, utana pedig szoptatom tovabb ahogy eddig. Ket ejszakat ataludt, ami nagy dolog mert eddig ezt soha nem tette. A rutinunk ugyanaz mint eddig, furdes utan meg kis jatek apaval, szopi es alvas. Mikor elalszik beteszem a kisagyba, aztan ejjel, mikor felkel magam melle veszem es megy a szunya reggelig persze kozben cicizik, de az nem zavar. Az elmult napokban pedig ahogy beteszem a kisagyba, ra 10 percre nagy sirassal ebred. Magam melle fektetem, cicizik, majd mikor felkelek 5 percre pisilni, ismet nagy siras. Hiaba alszik koztunk, sokszor igy is sirva kel, forgolodik es van mikor negykezlab hintazik kozben (elkezdett kuszni/maszni). A cici megnyugtatja de en egyre kimerultebb vagyok. Persze a ferjem is. Mi lehet a gond szerintetek?
Koszi a valaszokat!
Menj mar a francba 1es! Attolmeg mert teged nem zavar ha millioszor felkel ejjel a gyerek attól meg mast zavarhat es megkerdezheti egy (kerdezos oldalon)!!! Hogy miert kel fel tobbszor a gyerek
Vagy engedelyt kene kerni toled hogy kiirhassak? Es te mit varsz az elettol?? Ha nemtudsz valaszt adni (normalisat) el lehet ezektol a kerdesektol egeszen nyugodtan huzni a csikot.
2es!
Márpedig sajnos az egyesnek igaza van! Oké azért nem kell csúnyán leszólni a kérdezőt.Nekem is épp fél éves a fiam és iszonyat sokszor kel,sokszor nem is alszik. És hogy miért? Senki nem tudja. A védőnő sem lát bele a fejébe és a doki sem aki szerint semmi baja az ég világon. Miért kel fel?? Bármiért!
Nincs gond,ne aggódj! Egyszerűen most erre vágyik...a cicidre. Ha nem fáj a hasa,nem bántja a puki, akkor át kell vészelni ezt az időszakot.
Tudom, hogy nincs megoldas sem valasz a kerdesemre. Csak egy napok ota alvasmegvonastol szenvedo anyuka szeretne kibeszelni magabol, vagy az is eleg ha mas anyukak "nyugi nalunk is ez van" valaszat olvassa. Vagy a tapasztaltabbaktol megis valamilyen tanacsot kap. Na mindegy azert köszi nektek.
#1-es valaszoloh stilusahoz inkabb nem fuznek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!