Lehet baja a tőle? 10 hónapos a kisfiam.
Figyelt kérdés
Lehet én vagyok maradi, de 1 éves koráig nem akartam adni a kisfiamnak se tejet se tojásfehérjét. Ma a nagyszülők vigyáztak rá és amikor mentünk érte akkor a mamája mondta hogy a tata adott neki süteményt amibe ugye tojásfehérje van már párszor volt ebből konfliktus hogy ne tömje mindennel a gyereket azt hittem a nagyi figyel rájuk, de állítolag 2percre nem figyelt oda és már etette is.2020. jan. 11. 17:34
1/20 anonim válasza:
Jól tette.. Egye is ami jól esik neki 😉
Gondolom neked sem lehetett enni 1 évesen 🤔
2/20 A kérdező kommentje:
Mért is tette jól? Ugy gondolom az én gyermekem. S igen nem ettem 1 éves korom előtt ilyeneket anyuék is betartották az 1évet. Ami a korosztályának megfelelő azt kap de ennyi
2020. jan. 11. 17:54
3/20 anonim válasza:
Ennyire ne legyél már görcsös és befeszült, kérdező. Semmi baja nem lesz. Majd ha homokot eszik ovisan, akkor viszed kimosatani a gyomrát? :D
4/20 A kérdező kommentje:
Igen :D bocsánat de első gyerek és féltem
2020. jan. 11. 18:06
6/20 anonim válasza:
Dehogy lesz baja, nyugi. :D És nem maradi vagy, ez pont ilyen újhullámos gondolkodást, hogy agyon van félve a gyerek meg szétreformálva a táplálkozása.
7/20 anonim válasza:
A tejre még azt mondom oké ha nem adsz pohárból 1 évesen sem.
De tejterméket fél éves kortól lehet.
A tojás szintén mehet 1 éves kor alatt.
Ha meg nincs allergiás a családban pláne. Nem lesz semmi baja.
Egyébként majd Te is megtanulod második gyereknél (ha lesz természetesen) hogy nem kell mindent annyira görcsösen befeszülve betartani.
És igen majd lesz mikor homokot fog majszolni meg kavicsot 😂
8/20 anonim válasza:
10 hónaposan már nem gond
De pl véletlenül tojásfehérjét ( nagyszülő azt hitte azt lehet, nem a sárgáját) 8 hónaposan kapott a lányom.
Tiszta pötty lett a mellkasa, háta.
2 hóval később újra terheltem, semmi baja tőle.
9/20 anonim válasza:
Három gyerek fel nevelése után is azt mondom jól tette 😋
10/20 anonim válasza:
Ha annyira félted,ne bízd másra.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!