A csapból is az folyik, hogy a házi készítésű a jobb, nemcsak ami a bébiételek illeti, hanem bármilyen más ételt. Nem hiszem el, hogy nem hallottad még. Abban legalább tudod mi van, tudod, hogy honnan van bele a gyümölcs, biztos nem került e bele só, cukor, vagy bogár vagy bármi.
2019. dec. 23. 16:06
12/16 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy az első kanalazásokhoz praktikusabb a bolti. A hozzátáplálás elején ha 2-3 falatot eszik a baba, az már jó. Ezért a mennyiségért nem éri meg ugrálni a konyhában. Annyi, hogy nézd meg a címkén a cukortartalmat. A fiam vegyesen evett boltit és házit is. A lányom teljesen kihagyta a pürés állagot.
2019. dec. 23. 18:28
13/16 anonim válasza:
M8 meg az elején vagyunk. Boltival kezdtük,kb.3,5-4 hósan próbálgattuk kanállal, de nehezen akart menni neki. Gondoltam, szünetelünk, megvárom míg picit jobban megérik rá, pl.tud ülni. Tegnap jöttek látogatóba anyósomék, husilevest főztem, gondoltam kiveszek 1-2 répát, krumplit és összetöröm neki lével. Úgy cuppogta, ette ügyesen kanállal, hogy jó volt nézni. A bolti szerintem azért jobb mert teljesen pürésítve van, ha te töröd össze az kicsit gümős. Nálunk a boltit hamarabb elfogadta. Most 6 hóapos.
2019. dec. 23. 21:18
14/16 anonim válasza:
Jó mindkettő. Eleinte én csináltam neki mert kis adagot evett, felesleges volt felbontani az üvegeset pár kanálnyi mennyiségért illetve egy kis alma reszelése nem nagy idő meg készültem is, fagyasztottam csomó barackot pl. Júliusi a lányom így januárban kezdtük. De később mikor már egyre több ételt ehetett illetve húst is kapott, már üvegeset vettem ebédre, nem akartam 3 félét főzni. Gyümölcsös max tartalék volt 2-3 üveg, azt semeddig nem tartott megcsinálni.
Szóval úgy gondolom egyformán jó, ilyenkor télen változatosabb mondjuk az üveges plusz egy kényelmi opció anyukáknak.
2019. dec. 24. 08:30
15/16 anonim válasza:
Hipp üvegeset eszik általában,vagy ha én készítem akkor darabosan,falatokban kapja mert a házi pép kijön belőle. Nem tudom,hogy miért,nekem is furcsa. Természetesen jobb a házi,de a jó minőségű üvegessel sincs baj
2019. dec. 25. 08:31
16/16 anonim válasza:
Persze. A házi akkor lenne házi, ha te termelnéd. De pl a spenót megköti az ólmot, ezért ha nagy forgalmú részen termelik, akkor magas az ólomtartalma.
Ha a piacon veszed, fogalmad sincs, honnan jött pèldául. Még a bébiétel gyártó is jobban tudja a termékei eredetét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!