Tea víz vagy bebiital?
Figyelt kérdés
Etkezesek utan ki mivel kinalja meg babajat? 4-5-6honaposotokat?2019. dec. 21. 10:53
1/10 anonim válasza:
Semmivel, csak hozzátáplálás után kell elkezdeni itatni, mivel nem itta a vizet teát, én felvizezett bébi gyümölcsitalt adtam neki. Talán érdemesebb a vizet jobban eröltetni, mert az enyém a mai napig se issza a vizet rendesen, két és fél éves.
3/10 anonim válasza:
Alapvetően vizet adok neki, ha nehezen kakil akkor felvizezett baba baracklevet 2 napig. Baba teát akkor adtam mikor picit köhögött.
4/10 anonim válasza:
Vizet. Néha gyümölcslevet is lehet, amiben nincs cukor és hígítani is lehet vízzel. Teát is cukor nélkül.
5/10 anonim válasza:
Vizet kapott csak. Teát csak 3 éves korától adtam neki. Előtte nagyon ritkán kapott. Gyümölcslevet csak almát kapott, mert azt issza meg. 2 évig szopott, addig nem is ivott mást, csak vizet.
6/10 anonim válasza:
Vizet kapott 6 hó után a ht elkezdese után. Azóta csak a tej és 2szer anyósom adott neki almalevet. De a víz az mindig menő
9/10 anonim válasza:
Vízzel próbálkoztam először, de nem itta meg. Ekkor jöttek a teák, gyümölcslevek, de azt sem volt hajlandó. Csak a tápszert. 10 hós kora óta kezdett el egy kicsit inni, 200 ml egy nap kb. Vizet kap.
10/10 anonim válasza:
Egyébként csak a hozzatáplálás elkezdésekor kapott innivalót. Addig kizárólag anyatejes volt, nem adtam mást. Dietetikus nekem azt mondta, hogy nem baj, ha ennyi idős korban még nem iszik, 10-12 hós kora körül "kell" innia, addig a tápszer vagy anyatej lefedi a szükségleteit. Csak érdemes már korábban elkezdeni kínálgatni, hogy szokja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!