Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 6 hónaposom ehet házi füstölt...

6 hónaposom ehet házi füstölt kolbászt?

Figyelt kérdés
Két hete vágtunk disznót, a férjem már ott is mondogata mennyire fog izleni a babócának a kolbász én megmondtam neki hogy biztos nem kaphat belőle a gyerek de nem érdekelte és ma amig nrm figyeltem addott neki. Mert hogy szerinte én csak hisztizek és semmi baja nem lesz, de a védőnő is megmondta hogy nem lehet neki fuszerest adni. Kulönben is tiszta hülye még a disznó bökést is végig akarta nézetni vele ahogy ott visít mert szerinte a fiu gyereknek ezt is meg kell tanulni hogy majd később tudjon segíteni.

2019. dec. 15. 16:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Úr isten. Gratulálok komolyan, meg annak a kedves 4es indulóknak is aki egy kis narancsot is etetne erre. A többiek legalább érvekkel vitatkoznak kultúráltan, de ne tanácsoljunk már baromságot a baromságra
2019. dec. 15. 18:53
 22/33 anonim ***** válasza:
72%

Az rendben van, hogy riogatsz vele. De legalább tanuld már meg leírni. BOTULIZMUS

és nem botulinizmus.

A babán nagy valószínűséggel csak átmeg az a körömfeketényi kolbász, amit megetettek vele.

Ettől függetlenül érdemes leülni apukával, és elétolni egy hozzátáplálási táblázatot, hogy ezt követjük. Ha nem tetszik, harapjon ő a disznó se.g.g.ébe, ha vacsorát akar.

2019. dec. 15. 18:54
 23/33 anonim ***** válasza:
90%
És mégis hogy kell(ene) elképzelni? Botmixerrel pürésítette előtte? Még nekem is néha bemegy a fogam közé belőle ez-az belőle, rágni sem olyan egyzserű, nem az az elolvad a szájban típusú étel, fel nem tudom fogni, miként nyammogja el a zsírt, húst, ínt egy nagyon maximum pár fogú 6 hónapos. Bónusz ez nyers és fűszeres, sós mint az állat, mennyire beteg dolog már ekkora gyereknek adni, akár kóstolás szinten is. Mégis mi van benne, amire egy ekkora gyereknek szüksége lenne? Mondjuk hozzáteszem a felnőtt sem azért eszi, mert tele van földi jóval, hanem az élvezeti értéke miatt (már aki szereti), nem gondolnám, hogy tartalmaz bármi olyat, amire akárkinek is ebben a feldolgozott formában szüksége lenne. Ha le is jutna gond nélkül a gyomrába, iszonyatosan megszenvedne az emésztésével. Mindenki böfögött már fel, aki evett kolbász, olyan jóféle fokhagymás, fűszereset, biztosan kell egy kisbabának efféle élvezet, elvégre magyar az a gyerek a teringettét, hogy a rosseb egye meg...
2019. dec. 15. 18:56
 24/33 anonim ***** válasza:
75%
Senki nem riogat senkit, de a több ok közül, ami miatt baba nem kaphat házilag füstölt kolbászt, ez is egy ok, sőt, az egyik legveszélyesebb. Ez nem riogatás.
2019. dec. 15. 19:08
 25/33 anonim ***** válasza:
62%
Mondom, az OK. De tanuld meg leírni.
2019. dec. 15. 19:56
 26/33 anonim ***** válasza:
21%

2 éves kor alatti pici egyáltalán nem kaphat feldolgozatlan élelmiszert. Kolbászt, mézet, stb. Hogy nem tudod ezt anyuka létedre? A fűszerezés itt a kisebbik baj.

Az egy dolog hogy vidékiek vagytok (én is az vagyok), de hogy buták is, az a rosszabb.

2019. dec. 15. 20:12
 27/33 anonim ***** válasza:
33%
Ok, köszi a pontosítást!
2019. dec. 15. 20:17
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Kamu,egyértelmű.
2019. dec. 15. 20:35
 29/33 anonim ***** válasza:
76%

20: annyit, amennyi Magyarországon van, vagyis nullát. Az általam írt évi 5-10 esetből egy sem hal meg... Nézz utána.

Az oltás kár ide keverni, naná hogy támogatom, mert nem lehet kicsit elkapni, és egyébként maga a betegség jóval gyakoribb, mint a botulizmus.

De ezredszer is leíróom, hogy nem tartom helyesnek,

2019. dec. 16. 04:00
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, előbb elküldtem, tehát nem tartom helyesnek, de ezt az állandó pánikkeltést sem, ami itt folyik.
2019. dec. 16. 04:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!